Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Επιθυμεί περαιτέρω επέκταση στην Ασία

Στόχος της εταιρίας είναι η περαιτέρω επέκταση στην αγορά της Ασίας, τη μεγαλύτερη αγορά τυχερών παιχνιδιών παγκοσμίως, στην οποία έχει ήδη σημαντική παρουσία, τόνισε η διοίκηση της Intralot στην παρουσίασή της στην ΕΘΕ.

Intralot: Επιθυμεί περαιτέρω επέκταση στην Ασία
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, στο πλαίσιο των τακτικών της εκδηλώσεων, η παρουσίαση του Ομίλου Intralot από το Διευθύνοντα Σύμβουλο κύριο Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κύριος Αντωνόπουλος παρουσίασε τις δραστηριότητες και τα οικονομικά μεγέθη της Intralot και αναφέρθηκε στην αναπτυξιακή πολιτική και τους μελλοντικούς στόχους της εταιρίας για την περαιτέρω επέκτασή της.

Ο κύριος Αντωνόπουλος, αναφέρθηκε στις πρόσφατες επιτυχίες της Εταιρίας, όπως η υπογραφή σημαντικών νέων συμβάσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τις μεγάλες αγορές τυχερών παιχνιδιών της Νοτίου Αφρικής, της Νοτίου Κορέας, της Ρωσίας, της Ελλάδος μέσω του ΟΠΑΠ, της Βικτώριας στην Αυστραλία, και τις ΗΠΑ όπου η Εταιρία πρόσθεσε ένα ακόμη συμβόλαιο, του Νέου Μεξικού, στο χαρτοφυλάκιό της φθάνοντας τα τέσσερα.

Το μέγεθος καθώς και οι προοπτικές των αγορών τυχερών παιχνιδιών των παραπάνω χωρών αναμένεται να δώσουν στην Intralot σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια.

Τέλος, ο κύριος Αντωνόπουλος αναφέρθηκε στις σημαντικές ευκαιρίες που δημιουργούνται για την Intralot από τις ιδιωτικοποιήσεις κρατικών λοταριών διεθνώς, όπως των πολιτειακών λοταριών των ΗΠΑ.

Επιπλέον, σημαντικός παράγοντας ανάπτυξης για την εταιρία είναι και η τάση για απελευθέρωση των αγορών τυχερών παιχνιδιών, που ξεκίνησε στην Ιταλία, όπου η Intralot έχει ήδη εγκαταστήσει σημαντικό αριθμό πρακτορείων στοιχήματος καθώς και το άνοιγμα της αγοράς στοιχήματος της Ισπανίας, το οποίο έχει ήδη δρομολογηθεί.

Επίσης, στόχος της εταιρίας είναι η περαιτέρω επέκταση στην αγορά της Ασίας, τη μεγαλύτερη αγορά τυχερών παιχνιδιών παγκοσμίως, στην οποία η Intralot έχει ήδη σημαντική παρουσία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v