Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrakat - EΛΤΕΡ: Σύμβαση με ΕΠΑ ύψους 29,8 εκατ.

Η Κοινοπραξία ΕΛΤΕΡ - INTRAKAT υπέγραψε την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2007, νέα σύμβαση έργου με την Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής για την κατασκευή δικτύων διανομής και παροχετευτικών αγωγών φυσικού αερίου στις περιοχές της Νότιας και μέρους της Κεντρικής Αττικής. Η σύμβαση προϋπολογισμού 29,8 εκ. ευρώ.

Intrakat - EΛΤΕΡ: Σύμβαση με ΕΠΑ ύψους 29,8 εκατ.
Η Κοινοπραξία ΕΛΤΕΡ - INTRAKAT υπέγραψε την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2007, νέα σύμβαση έργου με την Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής για την κατασκευή δικτύων διανομής και παροχετευτικών αγωγών φυσικού αερίου στις περιοχές της Νότιας και μέρους της Κεντρικής Αττικής.

Η σύμβαση προϋπολογισμού 29,8 εκ. ευρώ, αφορά στην κατασκευή 250 χιλιομέτρων αγωγών φυσικού αερίου. Η κοινοπραξία ΕΛΤΕΡ - INTRAKAT πρόκειται να ξεκινήσει τα έργα σε περίπου ένα μήνα, επεκτείνοντας το δίκτυο φυσικού αερίου στις ακόλουθες περιοχές του λεκανοπεδίου:

Αθήνα, Ζωγράφου, Ν. Σμύρνη, Π. Φάληρο, Δάφνη, Βύρωνας, Καισαριανή, Υμηττός, Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Αγ. Δημήτριος, ?λιμος, Βούλα, Κορωπί (οι Δήμοι αναφέρονται κατά σειρά όγκου κατασκευών).

Τα έργα επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου στη Νότια & Κεντρική Αττική μαζί με το υφιστάμενο δίκτυο στις συγκριμένες περιοχές θα δώσουν τη δυνατότητα σε 233.000 νοικοκυριά να συνδεθούν με το φυσικό αέριο σημειώνοντας κάλυψη 59%, ενώ προβλέπεται η σύνδεση 25 με 30 ακόμη μεγάλων βιομηχανικών και εμπορικών καταναλωτών.

Επιπλέον, θα κατασκευασθούν 8 χιλιόμετρα χαλύβδινου δικτύου Μέσης Πίεσης και θα εγκατασταθούν έως 40 σταθμοί διανομής που θα ενισχύσουν τη δυναμικότητα του νέου αλλά και του υφιστάμενου δικτύου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v