Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote Romania: Ξεπέρασε τα 3 εκ. συνδρομητές

Μέσα σε λιγότερο από 2 χρόνια, η Cosmote ξεπέρασε το ορόσημο των 3 εκατ. συνδρομητών στην αγορά της Ρουμανίας, αποτελώντας τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο πάροχο κινητής τηλεφωνίας στην εγχώρια αγορά, όπως ανακοίνωσε η εταιρία.

Cosmote Romania: Ξεπέρασε τα 3 εκ. συνδρομητές
Η COSMOTE ανακοινώνει ότι η θυγατρική της COSMOTE Ρουμανίας ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια πελάτες, αποτελώντας πρώτη επιλογή για τους Ρουμάνους καταναλωτές.



Η ρουμανική θυγατρική της COSMOTE κατακτά το ορόσημο των 3 εκατομμυρίων πελατών μέσα σε λιγότερο από δυο χρόνια από την έναρξη της εμπορικής της λειτουργίας, αποτελώντας τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο πάροχο κινητής τηλεφωνίας στην εγχώρια αγορά. Με σταθερά αυξανόμενο μερίδιο αγοράς και ολοένα μεγαλύτερη ζήτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, η COSMOTE Ρουμανίας συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της, ενισχύοντας τις οικονομικές της επιδόσεις, ενώ αναμένεται να καταγράψει θετική λειτουργική κερδοφορία (EBITDA) το 2008 και καθαρή κερδοφορία το 2009.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOTE Ρουμανίας, κ. Νικόλαος Τσώλας, δήλωσε: ”Η ταχεία ενίσχυση της πελατειακής μας βάσης στα 3 εκατομμύρια μέσα σε μόλις 22 μήνες αποτελεί σαφή απόδειξη της προτίμησης των Ρουμάνων καταναλωτών στις ανταγωνιστικές, στοχευμένες προτάσεις μας. Επιπλέον, η πρωτιά της COSMOTE Ρουμανίας στις καθαρές νέες συνδέσεις της αγοράς επί τρία συνεχόμενα τρίμηνα καταδεικνύει τη δυναμική που έχει αναπτύξει η εταιρία στην προσέλκυση νέων πελατών.

Δέσμευσή μας παραμένει η περαιτέρω αναβάθμιση της επικοινωνίας των πελατών μας με υψηλής ποιότητας κάλυψη και συμφέρουσες για όλους υπηρεσίες”.

Γιορτάζοντας το ορόσημο των 3 εκατομμυρίων πελατών και επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της για ενεργό συμμετοχή στην κοινωνία, η COSMOTE Ρουμανίας ενισχύει το έργο της Ρουμανικής Ένωσης Κωφών προσφέροντας σε όλα τα μέλη της συνολικά 3 εκατομμύρια δωρεάν γραπτά μηνύματα SMS για την επικοινωνία τους εντός δικτύου.

Με περισσότερους από 13,1 εκατομμύρια πελάτες και συνολικό μερίδιο αγοράς άνω του 28%, σήμερα ο Όμιλος COSMOTE αποτελεί τον πάροχο με την ισχυρότερη παρουσία στη ΝΑ Ευρώπη. Στόχο της COSMOTE αποτελεί η αύξηση της πελατειακής βάσης του Ομίλου στα 15 εκατομμύρια έως το τέλος του 2009.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v