Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Υπερ τρίτου το ακίνητο της Stabilton

Η Τράπεζα Πειραιώς, όπως διεκρίνισε, δεν αγοράζει η ίδια το ακίνητο της Stabilton στου Ρέντη, το οποίο έχει προσημειώσει, αλλά η μεσολάβησή της είναι υπέρ τρίτου ενδιαφερόμενου. Η Πειραιώς θα εισπράξει το ύψος της απαίτησης, που έχει προσημειωθεί.

Πειραιώς: Υπερ τρίτου το ακίνητο της Stabilton
Σε τρίτο ενδιαφερόμενο θα μεταβιβαστεί τελικώς το συγκρότημα κατοικιών που ανεγείρει η Stabilton στον Αγιο Ιωάννη Ρέντη και όχι στην Τράπεζα Πειραιώς.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η Τράπεζα Πειραιώς, διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται για συμφωνία αγοράς του κτιρίου από την ίδια αλλά πρόκειται για συναίνεση της Τράπεζας - η οποία έχει προσημειώσει το ακίνητο – για την πώλησή του σε τρίτο ενδιαφερόμενο, με αντίστοιχη είσπραξη από την Τράπεζα Πειραιώς, του ύψους της απαίτησης για την οποία έχει εγγραφεί η προσημείωση επί του συγκεκριμένου ακινήτου.

Η μεταβίβαση του ακινήτου θα πραγματοποιηθεί έναντι τιμήματος κατά τι μεγαλύτερου των 3 δισ. δρχ., ενώ τα συμβόλαια αναμένεται να υπογραφούν στις επόμενες ημέρες.

Η Stabilton, πέραν των υποχρεώσεων της προς την Τράπεζα θα καταβάλλει μέρος των χρημάτων που θα αντλήσει για την κάλυψη όλων των βασικών υποχρεώσεων της προς τράπεζες, προμηθευτές και το προσωπικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v