Πιστοποίηση της Ergologic κατά ISO 27001:2013

Η πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας των Πληροφοριών κατά ISO 27001:2013 αφορά το πεδίο εφαρμογής: «Ανάλυση, σχεδιασμός, προσαρμογή, ανάπτυξη, εγκατάσταση, εκπαίδευση, υποστήριξη και ολοκλήρωση λύσεων πληροφορικής».

Πιστοποίηση της Ergologic κατά ISO 27001:2013

Η Ergologic, με πορεία 15 ετών στον χώρο της Πληροφορικής και των Ολοκληρωμένων Λύσεων, επενδύει σημαντικά κεφάλαια στην αρτιότητα των υποδομών, την τεχνογνωσία και κυρίως την ασφάλεια των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Γι' αυτό προχώρησε στην Πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας των Πληροφοριών κατά ISO 27001:2013, για το πεδίο εφαρμογής: «Ανάλυση, σχεδιασμός, προσαρμογή, ανάπτυξη, εγκατάσταση, εκπαίδευση, υποστήριξη και ολοκλήρωση λύσεων πληροφορικής».

H πιστοποίηση του διεθνώς αναγνωρισμένου προτύπου για την Διαχείριση Ασφάλειας Πληροφοριών, επιθεωρήθηκε από τον γερμανικό φορέα αξιολόγησης DQS GmbH, ο οποίος διατηρεί περισσότερα από 80 γραφεία και υποκαταστήματα σε πάνω από 60 χώρες.

Σύμφωνα με την εταιρία, με την εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών, αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα της εμπιστευτικότητας όσον αφορά τις προσφερόμενες υπηρεσίες της. Παράλληλα, προστατεύει και εγγυάται τη διαθεσιμότητα των πληροφοριών που διαχειρίζεται κατά την παροχή των υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

Σημειώνεται ότι η Ergologic έχει παρουσία στην Αθήνα, στην Πάτρα και σε περισσότερες από 15 χώρες του εξωτερικού, όπου υλοποιεί και υποστηρίζει για λογαριασμό των πελατών της, τις κατάλληλες για κάθε περίπτωση εφαρμογές πληροφορικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v