Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ:Στη Βουλή από ΣΥΡΙΖΑ η ανάθεση στην Intralot

Από τα πρωτοσέλιδα το σκάνδαλο της απ’ ευθείας ανάθεσης από τον ΟΠΑΠ στην Intralot των έργων της τεχικής υποστήριξης και παρεμφερών υπηρεσιών μετακομίζει πλέον στο Κοινοβούλιο με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ.

ΟΠΑΠ:Στη Βουλή από ΣΥΡΙΖΑ η ανάθεση στην Intralot
Από τα πρωτοσέλιδα - το σκάνδαλο της απ’ ευθείας ανάθεσης από τον ΟΠΑΠ στην Intralot των έργων της τεχικής υποστήριξης και παρεμφερών υπηρεσιών - μετακομίζει πλέον στο Κοινοβούλιο με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ.

Με σημερινή του ανακοίνωση ο Συνασπισμός προαναγγέλει την υποβολή Ερώτησης άμεσα όπου θα ζητήσει απο την κυβέρνηση να καταθέσει όλα τα έγγραφα της σχετικής Σύμβασης μεταξύ ΟΠΑΠ και Intralot στη Βουλή και τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες έγινε η σύναψή της.

Η ανακοίνωση βασίζεται στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που αναφέρονται σε απ’ ευθείας χαριστική ανάθεση τερματικών και μηχανογραφικών κέντρων του ΟΠΑΠ και της συντήρησής τους στην Intralot όπως και στην απόκρυψη απο τις δύο εισηγμένες (ΟΠΑΠ- Intralot) του πραγματικού τιμήματος απο την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Να σημειωθεί οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι η μοναδική πολιτική παράταξη που δημοσίως ζητά εξηγήσεις και διαλεύκανση των καταγγελομένων στα δημοσιεύματα για τον διαγωνισμό- παρωδία και την επακόλουθη σκανδαλώδη ανάθεση μαμούθ στην Intralot.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v