Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Προειδοποιητική απεργία στις 5/11 από ΓΕΝΟΠ

Εικοσιτετράωρη προειδοποιητική απεργία για τις 5 Νοεμβρίου ανακοίνωσε η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, η οποία θα συνεχιστεί με κλιμακούμενες 48ωρες απεργίες. Αίτημα της ΓΕΝΟΠ είναι η απομάκρυνση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ, κ. Τάκη Αθανασόπουλου, από τα καθήκοντά του, καταγγέλλοντας τη στάση του στον διάλογο που έχει ανοίξει με το συνδικάτο για το νέο business plan της Επιχείρησης.

ΔΕΗ: Προειδοποιητική απεργία στις 5/11 από ΓΕΝΟΠ
της Χρύσας Λιάγγου

Εικοσιτετράωρη προειδοποιητική απεργία για τις 5 Νοεμβρίου ανακοίνωσε η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, η οποία θα συνεχιστεί με κλιμακούμενες 48ωρες απεργίες.

Αίτημα της ΓΕΝΟΠ είναι η απομάκρυνση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ, κ. Τάκη Αθανασόπουλου, από τα καθήκοντά του, καταγγέλλοντας τη στάση του στον διάλογο που έχει ανοίξει με το συνδικάτο για το νέο business plan της Επιχείρησης.

Οι ανακοινώσεις έγιναν πριν από λίγο από τη διοίκηση της ΓΕΝΟΠ στο υπουργείο Ανάπτυξης, αμέσως μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον υπουργό κ. Χρήστο Φώλια.

Η ΓΕΝΟΠ με την απεργία της 5ης Νοεμβρίου ζητάει να μην κατατεθεί στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας το νέο business plan που προωθεί η διοίκηση και το οποίο προβλέπει τον διαχωρισμό της ενιαίας ΔΕΗ σε θυγατρικές, αύξηση τιμολογίων και υποκατάσταση του λιγνίτη από τον λιθάνθρακα και το φυσικό αέριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v