Επέκταση συνεργασίας Mellon και Diebold στην Ουκρανία

Η Mellon Ukraine και η Diebold θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά το νέο μοντέλο τραπεζικών καταστημάτων στο CIS Bankers T10 Forum στο Κϊεβο.

Επέκταση συνεργασίας Mellon και Diebold στην Ουκρανία

Η Mellon Ukraine, μέλος του ομίλου εταιριών Mellon, αποτελεί πλέον τον επίσημο αντιπρόσωπο και εξουσιοδοτημένο συνεργάτης της Diebold στην Ουκρανία. Οι δύο εταιρίες θα παρουσιάσουν τους στόχους της συνεργασίας τους στο πλαίσιο του CIS Bankers Τ10 Forum, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Mellon και Diebold θα παρουσιάσουν από κοινού την επόμενη γενιά των τραπεζικών καταστημάτων και θα συζητήσουν σχετικά με τους τρόπους υπέρβασης των προκλήσεων που προκύπτουν σε πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα.

Επιπλέον, θα παρουσιαστούν καινοτόμες λύσεις που θα δώσουν την ευκαιρία στα στελέχη των τραπεζών να μάθουν πώς οι τεχνολογίες της Diebold μπορούν να αξιοποιηθούν, ώστε να γίνει το κατάστημα πιο αποτελεσματικό, να βελτιωθεί η εμπειρία του πελάτη και αναδειχθεί ο σημαντικός ρόλος των δεδομένων στο νέο μοντέλο τραπεζικού καταστήματος.

Ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της Mellon, η κ. Aleksandra Lubavs VP Marketing and Innovation Diebold EMEA, θα παρουσιάσει τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν στο τραπεζικό κατάστημα, αναλύοντας τις κυρίαρχες τάσεις στην παγκόσμια αγορά, τις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών, καθώς και παραδείγματα επιτυχημένων εφαρμογών της νέας αυτής προσέγγισης.

Η ομιλία της με τίτλο "Branch Transformation, Innovation & Bankers Dilemma" περιστρέφεται γύρω από τους τρόπους με τους οποίους οι τράπεζες μπορούν να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες και τα οφέλη των προηγμένων συστημάτων self-service της Diebold μετασχηματίζοντας τα καταστήματα τους σε καταστήματα του μέλλοντος και προσφέροντας μια πραγματικά αναβαθμισμένη εμπειρία στους πελάτες, μέσα από ένα οικονομικά βιώσιμο μοντέλο.

Το CIS Bankers Τ10 Forum αποτελεί το σημαντικότερο τραπεζικό συνέδριο της Ουκρανίας και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των κορυφαίων στελεχών από τις πιο σημαντικές τράπεζες και σχετιζόμενες εταιρίες, όπως προμηθευτές λογισμικού, πάροχοι συμβουλευτικών και νομικών υπηρεσιών. Η κοινότητα CIS περιλαμβάνει πάνω 20.000 μέλη και αποτελεί την μεγαλύτερη επαγγελματική κοινότητα απευθυνόμενη στον τραπεζικό κλάδο και τις σχετικές επιχειρήσεις στην Ανατολική Ευρώπη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v