Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: ”Δεν πουλάμε” δηλώνει ο Σ. Κόκκαλης

Το split της μετοχής της Intralot με διανομή δωρεάν μετοχών (1ν/1π) ενέκρινε η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας. Κατηγορηματική δήλωση Σ. Κόκκαλη ότι δεν υπάρχει περίπτωση πώλησης πακέτων μετοχών.

Intralot: ”Δεν πουλάμε” δηλώνει ο Σ. Κόκκαλης
Το split της μετοχής της Intralot με διανομή δωρεάν μετοχών (1ν/1π) ενέκρινε η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας.

Ειδικότερα, η συνέλευση ενέκρινε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Intralot κατά 18.122.611,03 ευρώ, με την κεφαλαιοποίηση τμήματος του υπέρ το άρτιον αποθεματικού και αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρίας κατά 0,23 ευρώ, ήτοι η νέα ονομαστική αξία της μετοχής θα είναι 0,60 ευρώ και το συνολικό μετοχικό της κεφάλαιο ανέρχεται σε 47.276.376,60 ευρώ.

Επίσης, αποφασίστηκε η μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 0,60 ευρώ σε 0,30 ευρώ και η αύξηση του συνολικού αριθμού των μετοχών κατά 78.793.961 νέες μετοχές που θα εκδοθούν και θα διανεμηθούν δωρεάν στους παλαιούς μετόχους με αναλογία μία (1) νέα μετοχή για κάθε μία παλαιά.

Ο πρόεδρος της εταιρίας Σωκράτης Κόκκαλης τόνισε ότι δεν έχει σκοπό να πωλήσει μέρος της συμμετοχής του, ύψους 24%, στην εταιρία, παρά το ενδιαφέρον ξένων κεφαλαίων πρόσφατα.

Επισήμανε επίσης ότι η Intralot προσβλέπει αυτή τη στιγμή σε περαιτέρω επέκταση στις αγορές των ΗΠΑ, της Ασίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. ”Κατηγορηματικά δηλώνω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, ενόψει της πορείας της εταιρίας διεθνώς, να γίνει πώληση οποιωνδήποτε πακέτων μετοχών”, τόνισε ο κ. Κόκκαλης. ”Προσβλέπουμε στην επέκταση των δραστηριοτήτων μας και ακολουθούμε μια επεκτατική πολιτική”, πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v