Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space: Σε εξέλιξη τα έργα για τη Γ.Γ. Αθλητισμού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος το έργο εγκατάστασης του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας αθλητικών εγκαταστάσεων, με τη χρήση ψηφιακής τεχνολογίας, της Space Hellas. Σε εξέλιξη τα έργα για τις υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Space: Σε εξέλιξη τα έργα για τη Γ.Γ. Αθλητισμού
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος το έργο εγκατάστασης του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας αθλητικών εγκαταστάσεων, με τη χρήση ψηφιακής τεχνολογίας, της Space Hellas.

Hδη έχουν διεξαχθεί επιτυχώς πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League. Το έργο που χρηματοδοτείται από τη Γ.Γ. Αθλητισμού, ανατέθηκε μετά από διαγωνισμό στη Space Hellas, στις αρχές του καλοκαιριού.

Στις υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις (4 κλειστά στάδια και 3 στάδια Β’ Εθνικής κατηγορίας) που έχουν επιλεγεί από τη Γ.Γ. Αθλητισμού για την εγκατάσταση του νέου συστήματος, τα έργα προχωρούν κανονικά, σύμφωνα με το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα.

Το έργο συνολικά αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση του προηγμένου ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας σε 22 στάδια τέλεσης αθλητικών διοργανώσεων και άλλων δραστηριοτήτων, σε όλη την επικράτεια.

Μέσω των προσφερόμενων συστημάτων, εποπτεύονται τόσο οι χώροι των αθλητικών εγκαταστάσεων, όσο και οι φίλαθλοι που παραβρίσκονται εκεί κατά τη διεξαγωγή των αθλητικών συναντήσεων. Με τη χρήση του νέου αυτού συστήματος, επιτυγχάνονται υψηλά επίπεδα ασφάλειας για τους αθλητές και τους φιλάθλους, συντελώντας στην πάταξη της βίας στα γήπεδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v