Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrakat: Δύο νέα έργα υποδομής με τη Vodafone

Δύο νέα τηλεπικοινωνιακά έργα υποδομής ανέλαβε η Intrakat με την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων με τη Vodafone. Η πρώτη σύμβαση αφορά την κατασκευή Σταθμών Βάσης προϋπολογισμού 10 εκατ. ευρώ, ενώ η δεύτερη σύμβαση προϋπολογισμού 2,85 εκατ. ευρώ αφορά την παροχή υπηρεσιών αδειοδότησης του δικτύου της Vodafone.

Intrakat: Δύο νέα έργα υποδομής με τη Vodafone
Δύο νέα τηλεπικοινωνιακά έργα υποδομής ανέλαβε η Intrakat με την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων με τη Vodafone.

Η πρώτη σύμβαση - πλαίσιο αφορά την κατασκευή Σταθμών Βάσης, είναι διάρκειας δύο ετών με δικαίωμα ανανέωσης ενός επιπλέον έτους, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου για την επόμενη διετία αναμένεται να διαμορφωθεί στα 10 εκατ. ευρώ, καθώς θα εξαρτηθεί από τις τελικές ανάγκες για σταθμούς βάσης της Vodafone.

Η δεύτερη σύμβαση προϋπολογισμού 2,85 εκατ. ευρώ αφορά την παροχή υπηρεσιών αδειοδότησης του δικτύου της VODAFONE και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2009.

Όπως επισημαίνεται, η Intrakat διατηρεί ηγετική θέση στον τομέα των τηλεπικοινωνιακών έργων υποδομής. Με την υψηλή εξειδίκευση σε έργα υψηλής τεχνολογίας και τις σύγχρονες μεθόδους εκτέλεσης και παρακολούθησης έργων, η εταιρεία εκτελεί πλήθος σύνθετων και απαιτητικών έργων για μεγάλους τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς και φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v