Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Stabilton: Στην Πειραιώς το συγκρότημα του Ρέντη

Στην Τράπεζα Πειραιώς περνά κατόπιν συμφωνίας που επετεύχθη, το συγκρότημα κατοικιών της Stabilton στον Αγιο Ιωάννη το Ρέντη, έναντι τιμήματος κατά τι μεγαλύτερου των 3 δις. Δρχ.

Stabilton: Στην Πειραιώς το συγκρότημα του Ρέντη
Στην Τράπεζα Πειραιώς περνά κατόπιν συμφωνίας που επετεύχθη, όπως γνωστοποίησε η Stabilton, το συγκρότημα κατοικιών της εταιρείας στον Αγιο Ιωάννη το Ρέντη, έναντι τιμήματος κατά τι μεγαλύτερου των 3 δισ. δρχ.

Όπως ανακοίνωσε η Stabilton, τα συμβόλαια που επικυρώνουν την συμφωνία των δύο μερών αναμένεται να υπογραφούν στις επόμενες ημέρες. Παράλληλα με τα χρήματα που θα αντλήσει από την πώληση στην Τράπεζα Πειραιώς του συγκεκριμένου ακινήτου, θα καλύψει όλες τις βασικές της υποχρεώσεις προς τράπεζες, προμηθευτές και το προσωπικό.

Παράλληλα, όπως σημειώνει η διοίκηση της εταιρίας στη σχετική ανακοίνωση, απελευθερώνονται άλλα έργα της ώστε να επιτευχθεί αύξηση του τζίρου της σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Η Stabilton θα ολοκληρώσει σύντομα δύο ακόμα έργα στο Περιστέρι και την Κόρινθο και θα ξεκινήσει τρία ακόμη ως το τέλος του έτους.

Παράλληλα σε γνωστοποίηση της προς το ΧΑΑ, η Stabilton, σημειώνει ότι η περιουσιακή και οικονομική κατάσταση της δεν επηρεάζεται από τα προβλήματα του τηλεοπτικού σταθμού TEMPO, ο οποίος έτσι κι αλλιώς αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι του Ομίλου Ανδρουλιδάκη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v