Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Δεν υπάρχει πρόθεση έκδοσης νέων μετοχών

Δεν προτίθεται να προχωρήσει ο ΟΤΕ σε πρόταση έκδοσης νέων μετοχών οποιασδήποτε μορφής στην παρούσα στιγμή, διευκρινίζει ο Οργανισμός. Στόχος της πρότασης αυτής είναι η διεύρυνση των επιλογών σε σχέση με την κεφαλαιακή διάρθρωση του ΟΤΕ, ενώ σε περίπτωση έγκρισής της θα αποκτήσει απλώς τη δυνατότητα έκδοσης τέτοιων μετοχών.

ΟΤΕ: Δεν υπάρχει πρόθεση έκδοσης νέων μετοχών
Δεν προτίθεται να προχωρήσει ο ΟΤΕ σε πρόταση έκδοσης νέων μετοχών οποιασδήποτε μορφής στην παρούσα στιγμή, διευκρινίζει ο Οργανισμός σε σχετική ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει ο ΟΤΕ σε σχέση με δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρονται στις προσθήκες/τροποποιήσεις του ισχύοντος καταστατικού του Οργανισμού που θα προταθούν στην έκτακτη Γ.Σ. στις 8/11/07, οι προσθήκες/τροποποιήσεις αυτές αποτελούν το πρώτο βήμα για την προσαρμογή του καταστατικού της εταιρίας στις διατάξεις του Ν. 3604/2007.

Στο πλαίσιο αυτό, προτείνεται στη γενική συνέλευση σε εφαρμογή του άρθρου 5, παράγραφος 2, του Ν. 3604/2007, τροποποίηση του καταστατικού ώστε, μεταξύ άλλων, να υπάρχει δυνατότητα έκδοσης όλων των κατηγοριών μετοχών, συμπεριλαμβανομένων των προνομιούχων.

Στόχος της πρότασης αυτής είναι η διεύρυνση των επιλογών σε σχέση με την κεφαλαιακή διάρθρωση του ΟΤΕ, ενώ σε περίπτωση έγκρισής της ο Οργανισμός θα αποκτήσει απλώς τη δυνατότητα έκδοσης τέτοιων μετοχών, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Στην παρούσα στιγμή η εταιρεία δεν προτίθεται να προχωρήσει σε πρόταση έκδοσης νέων μετοχών οποιασδήποτε μορφής προς τους μετόχους της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v