Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Ο Χ. Χατζηεμμανουήλ πρόεδρος- CEO (upd)

Την ερχόμενη Τρίτη σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΠΑΠ αναμένεται να διοριστεί ως μέλος του ο κ. Χ. Χατζηεμμανουήλ, καθηγητής του LSE και μέχρι πρόσφατα πρόεδρος της Ολυμπιακά Ακίνητα, και αμέσως να εκλεγεί στη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού.

ΟΠΑΠ: Ο Χ. Χατζηεμμανουήλ πρόεδρος- CEO (upd)
Την ερχόμενη Τρίτη (και όχι Τετάρτη, όπως αρχικά γράφτηκε) σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΠΑΠ αναμένεται να διοριστεί ως μέλος του ο κ. Χ. Χατζηεμμανουήλ, καθηγητής του LSE και μέχρι πρόσφατα πρόεδρος της Ολυμπιακά Ακίνητα και αμέσως να εκλεγεί στη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού.

Αυτά οριστικοποιήθηκαν χθές το απόγευμα σε συνάντηση που είχε ο υπουργός Οικονομίας κ. Γ. Αλογοσκούφης με τους κ. Σωτ. Κωστάκο και Βασ. Νειάδα, πρόεδρο και διευθ. σύμβουλο αντίστοιχα του ΟΠΑΠ, οι οποίοι και απομακρύνονται από τον Οργανισμό με απόφαση του πρωθυπουργού αντικαθιστάμενοι από τον κ. Χατζηεμμανουήλ.

Ο κ. Αλογοσκούφης, σύμφωνα με πληροφορίες, εξέφρασε την ευαρέσκειά του στα δύο στελέχη για το επιτελεσθέν έργο στον ΟΠΑΠ και ζήτησε να διευκολυνθεί η είσοδος του κ. Χατζηεμμανουήλ και να ενημερωθεί ο νέος CEO ωστε η μετάβαση στο νέο διοικητικό σχήμα να μην έχει παρενέργειες στην εισηγμένη.

**** Ανακοίνωση του ΟΠΑΠ

Σχετικά με δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου της 19/10/2007 και σε απάντηση της με αριθμό 4399/19.10.2007 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, από την ΟΠΑΠ Α.Ε. γνωστοποιείται στο επενδυτικό κοινό ότι έχει προγραμματιστεί η σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου, σε δύο διαδοχικές συνεδριάσεις, την Τρίτη 23/10/2007 με τα παρακάτω θέματα αντίστοιχα:

1. Αναπλήρωση της από 23/08/2007 κενωθείσας θέσης Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ. 1 του Καταστατικού.

2. Ανασυγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 1 και 2 του Καταστατικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v