Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Nέα μονάδα εξυπηρέτησης στο Ηράκλειο από τη Hertz

Η Hertz, δημιούργησε ένα νέο ολοκληρωμένο συγκρότημα εξυπηρέτησης στη ΒΙ. ΠΕ Ηρακλείου Κρήτης και το οποίο αναμένεται να αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών της εταιρίας σε όλη την Κρήτη.

Nέα μονάδα εξυπηρέτησης στο Ηράκλειο από τη Hertz
Η Hertz, δημιούργησε ένα νέο ολοκληρωμένο συγκρότημα εξυπηρέτησης στη ΒΙ. ΠΕ Ηρακλείου Κρήτης και το οποίο αναμένεται να αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών της Hertz σε όλη την Κρήτη.

Οπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση, το συγκρότημα αυτό είναι ένα μοντέρνο, καλαίσθητο κτήριο 5000 τ.μ και όπως όλα τα συγκροτήματα της Hertz βρίσκεται σε αρμονία με το περιβάλλον. Το νέο κέντρο συντήρησης και προετοιμασίας των αυτοκινήτων περιλαμβάνει πλήρες συνεργείο, βαφείο-φανοποιείο, πλυντήριο, δεξαμενή καυσίμων, χώρους στάθμευσης και γραφεία εξυπηρέτησης πελατών.

Ο διευθυντής της Hertz στη Κρήτη κύριος Θ. Κρητικός, έκανε την ακόλουθη δήλωση: ”Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την μονάδα αυτή η οποία είναι η καλύτερη στην Κρήτη και μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες μας ήδη έχουν αναβαθμιστεί και δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε από τις προσφερόμενες υπηρεσίες στο εξωτερικό.”



Σημαντικό μέρος στην επιτυχία της Hertz, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οφείλεται εκτός από το πολύγλωσσο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, στην ανάπτυξη ιδιόκτητων καθέτων μονάδων εξυπηρέτησης στις μεγάλες περιοχές της χώρας όπως στην Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ρόδο, Κέρκυρα Μύκονο και στην επέκταση του δικτύου πωλήσεων σε όλες τις περιοχές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι πελάτες της καλύτερα.

Στη Κρήτη η Hertz διαθέτει μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων αλλά και τον νεότερο σε ηλικία στόλο, από τα πλέον οικονομικά μικρά, τα ειδικά αυτοκίνητα όπως Minibus, 4X4 (Jeeps), τα Cabrios, τα πολυμορφικά, μέχρι τα πολυτελή Saab καλύπτοντας όλες τις ανάγκες ενοικίασης αυτοκινήτων είτε πρόκειται για βραχυχρόνιες είτε για μακροχρόνιες ενοικιάσεις όπου η Hertz είναι και στο τομέα αυτό πρωτοπόρος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μία ακόμη πρωτοποριακή ενέργεια της Hertz είναι το νέο σύστημα κρατήσεων ”on line” μέσω Internet με άμεση επιβεβαίωση, που λειτουργεί παράλληλα με τον χωρίς υπεραστική χρώση ειδικό αριθμό 0800 11 100100.



Tέλος επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ότι στην Ελλάδα η Hertz κατέχει την πρώτη θέση στον κλάδο με περισσότερα από 17.500 αυτοκίνητα τα οποία διακινούνται από 110 υποκαταστήματα που καλύπτουν όλες τις τουριστικές και εμπορικές περιοχές της Ελλάδος και διευθύνονται από την ίδια την Auto Hellas.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v