Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Plaza Centers: Πωλεί το οικόπεδο της (πρώην) ΒΙΣ στην οδό Πειραιώς έναντι 4,7 εκατ. ευρώ

Ο ισραηλινός όμιλος κατασκευής και διαχείρισης εμπορικών κέντρων θα χρησιμοποίησει τα κεφάλαια κυρίως για αποπληρωμή των ομολογιούχων. Το ακίνητο δεν είχε αξιοποιηθεί εδώ και χρόνια.

Plaza Centers: Πωλεί το οικόπεδο της (πρώην) ΒΙΣ στην οδό Πειραιώς έναντι 4,7 εκατ. ευρώ

Προσύμφωνο για την πώληση του ακινήτου της (πρώην) ΒΙΣ στην οδό Πειραιώς, έναντι 4,7 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε πως υπέγραψε η ισραηλινών συμφερόντων Plaza Centers, σύμφωνα με το Reuters.

Η πώληση συνδέεται με την προσπάθεια αναδιάρθρωσης των υποχρεώσεων της εταιρείας κατασκευής και διαχείρισης εμπορικών κέντρων που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και χρόνια. Ούτως ή άλλως το ακίνητο των 15.000 τετραγωνικών μέτρων δεν είχε αξιοποιηθεί παρά τις πολλές εξαγγελίες κατά την προηγούμενη δεκαετία.

Εδώ και χρόνια η εταιρεία έχει εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια αξιοποίησης. Ακόμα και σήμερα αναφέρει, όμως, στην ιστοσελίδα της πως σχεδίαζε την ανάπτυξη του Pireas Plaza, ενώ εμπορικού κέντρου και κτιρίων γραφείων, συνολικής επιφάνειας 38.000 τετραγωνικών μέτρων. Στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας είχε γίνει γνωστό πως ο κινέζικος κατασκευαστικός κολοσσός BCEGI θα κατασκεύαζε ξενοδοχείο και εμπορικό κέντρο στο οικόπεδο της ΒΙΣ.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v