Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιστοποίηση ποιότητας στην INTRACOM Defense

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ανασκόπηση Ετοιμότητας Παραγωγής και η Επιθεώρηση Πρώτου Αντικειμένου που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της INTRACOM Defense Electronics την 8η και 9η Οκτωβρίου από επιτροπή των εταιριών Diehl BGT Defense (DBD), RAM-System (RAMSYS) και Raytheon καθώς και του NATO Evolved SeaSparrow Missile (ESSM) Program Office (NSPO) στο πλαίσιο του προγράμματος για τον πύραυλο επιφανείας-αέρος ESSM.

Πιστοποίηση ποιότητας στην INTRACOM Defense
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ανασκόπηση Ετοιμότητας Παραγωγής (Production Readiness Review) και η Επιθεώρηση Πρώτου Αντικειμένου (First Article Inspection) που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της INTRACOM Defense Electronics την 8η και 9η Οκτωβρίου από επιτροπή των εταιριών Diehl BGT Defense (DBD), RAM-System (RAMSYS) και Raytheon καθώς και του NATO Evolved SeaSparrow Missile (ESSM) Program Office (NSPO) στο πλαίσιο του προγράμματος για τον πύραυλο επιφανείας-αέρος ESSM.

Η INTRACOM Defense Electronics συμμετέχει από το 1995 στο πολυεθνικό πρόγραμμα έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής του ΝΑΤΟ, στο οποίο συμμετέχουν 12 χώρες, με έργα για την ανάπτυξη και τη σχεδίαση της τηλεμετρικής διάταξης του πυραύλου.

Επιπλέον, στη τρέχουσα φάση του προγράμματος -σειριακή παραγωγή- η εταιρία έχει αναλάβει την παραγωγή ηλεκτρονικών μονάδων για το σύστημα πλοήγησης του πυραύλου.

Το έργο, αναμενόμενης διάρκειας πέραν του 2010, αποτελεί σημαντικό σταθμό για την διεθνή δραστηριότητα της εταιρίας και την ενεργό συμμετοχή της σε συνεργασίες με επιφανείς οίκους της αμυντικής βιομηχανίας παγκοσμίως.

Κατά την διήμερη επίσκεψη, η επιτροπή ξεναγήθηκε στα εργοστάσια της εταιρίας και πραγματοποίησε σχετικούς ελέγχους. Με την ολοκλήρωσή τους, η INTRACOM Defense Electronics πιστοποιήθηκε για την άρτια οργάνωση διαχείρισης του προγράμματος, τις προηγμένες δυνατότητες παραγωγής και ενσωμάτωσης τεχνολογιών αιχμής και την πιστή εφαρμογή συστημάτων διασφάλισης ποιότητας.

Ο κ. David Maher, εκπρόσωπος της εταιρίας RAYTHEON, δήλωσε: ”Αποκομίσαμε εξαιρετικές εντυπώσεις για την οργάνωση και τις παραγωγικές δυνατότητες της INTRACOM Defense Electronics. Η τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της αποτελούν εχέγγυα για την ολοκλήρωση και την επέκταση του έργου που έχει αναλάβει στο πλαίσιο του προγράμματος ESSM”.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRACOM Defense Electronics κ. Γεώργιος Τρουλλινός δήλωσε: ”Η συμμετοχή της INTRACOM Defense Electronics σε ένα τόσο μεγάλο και επιτυχημένο πρόγραμμα διακρατικής συνεργασίας αναδεικνύει τη συσσωρευμένη εμπειρία μας σε ηλεκτρονικά συστήματα υψηλού τεχνολογικού επιπέδου και συνεισφέρει στην αναπτυξιακή δυναμική της εταιρίας μας και της εγχώριας βιομηχανίας κατ’ επέκταση”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v