Διάκριση της Real Consulting από την LS Retail

Οι συνεργάτες με την εν λόγω διάκριση έχουν πετύχει υψηλές πωλήσεις, παρέχοντας στους πελάτες υπηρεσίες και ικανοποιώντας παράλληλα τα αυστηρά κριτήρια ως προς τις επιδόσεις τους και τη δέσμευσή τους ως συνεργάτες της LS Retail.

Διάκριση της Real Consulting από την LS Retail
Η Real Consulting Α.Ε. ανακοινώνει τη διάκριση που έλαβε μέσω του προγράμματος επιβράβευσης συνεργατών της LS Retail ως Gold Partner 2016.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι συνεργάτες με την εν λόγω διάκριση έχουν πετύχει υψηλές πωλήσεις, παρέχοντας στους πελάτες ποιοτικές υπηρεσίες και ικανοποιώντας παράλληλα τα αυστηρά κριτήρια ως προς τις επιδόσεις τους και τη δέσμευσή τους ως συνεργάτες της LS Retail.

«Η χρονιά αυτή υπήρξε εξαιρετικά επιτυχημένη για την LS Retail, και είμαστε ευγνώμονες προς τους συνεργάτες μας που μέσα από σκληρή δουλειά και αφοσίωσή, εκπροσώπησαν την LS Retail σε παγκόσμιο επίπεδο σε μια περίοδο μεγάλων αλλαγών στον κλάδο του λιανικού εμπορίου», ανέφερε ο κ. Magnus Norddahl, διευθύνων σύμβουλος της LS Retail.

«Οι Gold Partners έχουν κάνει αξιόλογη δουλειά ως προς την στήριξη που παρείχαν στους πελάτες μας για την επίτευξη των στόχων τους - τους εκτιμάμε ιδιαίτερα για την αφοσίωση και τις επιδόσεις τους. Προσβλέπουμε στη συνέχιση της μελλοντική μας συνεργασίας και της αμοιβαίας ανάπτυξης. Η LS Retail είναι στην ευχάριστη θέση να αναγνωρίσει την εξαιρετική απόδοση της Real Consulting την χρονιά που πέρασε, ως μέλος του δικτύου συνεργατών της LS Retail», συμπλήρωσε.

Ο κ. Παναγιώτης Πλεμμένος, SME Unit Director της Real Consulting, δήλωσε: «Η στόχευσή μας στον διαρκώς εξελισσόμενο τομέα της λιανικής, έχει σαν αποτέλεσμα την προσφορά εξειδικευμένων λύσεων και υπηρεσιών προκειμένου οι πελάτες μας να παρέχουν υπηρεσίες μοναδικής καταναλωτικής εμπειρίας. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, η Real Consulting επενδύει δυναμικά σε τεχνολογίες και λύσεις, υιοθετώντας πρακτικές όπως Omni Channel, Mobile και Big Data. H διάκρισή μας από την LS Retail ως Gold Partner 2016 έρχεται να επιβεβαιώσει την δέσμευσή μας στην παροχή τεχνολογικά προηγμένων λύσεων και στο χώρο της λιανικής».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v