Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έδραση: Γ.Σ. στις 19/4 για απορρόφηση δύο θυγατρικών

Τη συγχώνευση με απορρόφηση των 100% θυγατρικών Edratec Ενεργειακή ΑΒΕΤΕ και Enviprosystems ATE καλείται να εγκρίνει, μεταξύ άλλων, η έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρίας Έδραση - Χ. Ψαλλίδας στις 19 Απριλίου.

Έδραση: Γ.Σ. στις 19/4 για απορρόφηση δύο θυγατρικών
Η εταιρία Έδραση - Χ. Ψαλλίδας συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της, η οποία θα συνέλθει την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 και ώρα 15.00, στην έδρα της στο Κορωπί Αττικής, 47ο χιλ. Αττικής Οδού, για συζήτηση και λήψη απόφασης συγχώνευσης, σύμφωνα με τις διατάξεις των Ν. 2166/1993 και 2190/1920, των ανωνύμων εταιριών Έδραση - Χ. Ψαλλίδας, Edratec Ενεργειακή ΑΒΕΤΕ και Enviprosystems ATE, με απορρόφηση της δεύτερης και τρίτης από την πρώτη, όπως επικυρώθηκε από την Απόφαση με Αριθμό 779/2015 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Επιπλέον, η Γ.Σ. καλείται να ορίσει εκπρόσωπο της εταιρίας για υπογραφή του σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης καθώς και της οριστικής συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης και να αναθέσει σε ελεγκτική εταιρία τη σύνταξη Εκθέσεων Πιστοποιήσεων της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων δύο προς απορρόφηση θυγατρικών και τον καθορισμό ημερομηνίας Ισολογισμών Μετασχηματισμού, βάσει των οποίων θα καθορισθεί η σχέση ανταλλαγής των μετοχών των τριών εταιριών.

Σημειώνεται ότι η Έδραση - Χ. Ψαλλίδας κατέχει το 100% των μετοχών και των δύο υπό συγχώνευση εταιριών.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας για τη λήψη απόφασης επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, η α΄ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση θα συνέλθει την Πέμπτη 5 Μαΐου 2016 και ώρα 15.00 στον ίδιο τόπο και χώρο, και η τυχόν β΄ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση, σε περίπτωση εκ νέου μη επίτευξης απαρτίας, την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 και ώρα 15.00, στον ίδιο τόπο και χώρο, χωρίς δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v