Envitec: Στις 15/4 η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου

Την επιστροφή κεφαλαίου, την αγορά ιδίων μετοχών και την αύξηση του μετοχικού με κεφαλαιοποίηση πάσης φύσεως αποθεματικών καλείται να αποφασίσει μεταξύ άλλων η ΓΣ της Envitec.

Envitec: Στις 15/4 η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου

Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Envitec στις 15η Απριλίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:30 π.μ., στην έδρα της εταιρείας, Αγ. Ιωάννου 12-14 στο Χαλάνδρι.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

*Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση πάσης φύσεως αποθεματικών και αντίστοιχη τροποποίηση του περί μετοχικού κεφαλαίου άρθρου 5 του καταστατικού

*Έγκριση πραγματοποίησης αγορών ιδίων μετοχών, καθορισμός όρων και προϋποθέσεων για τις αγορές ιδίων μετοχών και χορήγηση σχετικής εξουσιοδότησης προς το διοικητικό συμβούλιο για την πραγματοποίηση των αγορών.

*Χορήγηση άδειας με βάση το άρθρο 23α κ.ν. 2190/1920 για σύναψη συμβάσεων της εταιρίας ή ελεγχόμενων από την εταιρία νομικών προσώπων ή ομόρρυθμων ή ετερόρρυθμων εταιριών, στις οποίες η εταιρία είναι ομόρρυθμο μέλος, αφενός, με πρόσωπα που εμπίπτουν στην παρ. 5 άρθρου 23α κ.ν. 2190/1920, αφετέρου.

*Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με σκοπό την απόδοση υπερβάλλουσας χρηματικής ρευστότητας στους μετόχους, με καταβολή μετρητών και αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής, και αντίστοιχη τροποποίηση του περί μετοχικού κεφαλαίου άρθρου 5 του καταστατικού.

*Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση που κατά την ως άνω συνεδρίαση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από το καταστατικό και το νόμο απαρτία για τη λήψη απόφασης επί όλων ή μερικών εκ των ανωτέρω θεμάτων της ημερησίας διάταξης, καλούνται οι μέτοχοι της Εταιρίας σε Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση που θα συνέλθει στις 26.04.2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 9.30 π.μ., στον ίδιο ως άνω τόπο, για λήψη απόφασης επί των εν λόγω θεμάτων.

Σε περίπτωση που και κατά την Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από το καταστατικό και το νόμο απαρτία για τη λήψη απόφασης επί όλων ή μερικών εκ των ανωτέρω θεμάτων της ημερησίας διάταξης, καλούνται οι μέτοχοι σε της Εταιρίας σε Β' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση που θα συνέλθει στις 9.05.2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9.30 π.μ., στον ίδιο ως άνω τόπο για λήψη απόφασης επί των εν λόγω θεμάτων. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v