Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τέσσερις αντιπρόεδροι στην Intracom

Εκλογή νέου 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και θέσπιση της θέσης δ΄ αντιπροέδρου, την οποία ανέλαβε ο κ. Κάρολος Γκίκας, το ένατο μέλος του Δ.Σ., αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση της Intracom.

Τέσσερις αντιπρόεδροι στην Intracom
Εννεαμελές διοικητικό συμβούλιο με πενταετή θητεία εξέλεξε η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση της Intracom, θεσπίζοντας παράλληλα και θέση δ’ αντιπροέδρου στο νέο δ.σ.

Ειδικότερα, η γ.σ. εξέλεξε 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο, αποτελούμενο από τα μέλη του προηγούμενου οκταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι τους Σωκράτη Π. Κόκκαλη, Κωνσταντίνο Γ. Δημητριάδη, Κωνσταντίνο Αβ. Τσουκαλίδη, Φερονίκη Αθ. Τζαβέλλα, Δημήτριο Χρ. Κλώνη, Γεώργιο Αρ. Αννινο, Χρήστο Κ. Χατούπη και Χρήστο Κ. Χαλκιά, ενώ ως ένατο μέλος εξελέγη ο Κάρολος Γ. Γκίκας.

Παράλληλα, αποφασίσθηκε η τροποποίηση του άρθρου 21 του καταστατικού της εταιρίας περί συγκρότησης σε σώμα, προκειμένου να δημιουργηθεί θέση δ’ αντιπροέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας. Καθήκοντα δ’ αντιπροέδρου, μετά την ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών, θα αναλάβει ο Κάρολος Γκίκας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v