Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤOUSA: Συνεργασία με Lazard για διαχείριση παγίων

Η διεύθυνση του ομίλου της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ανακοινώνει, ότι η εισηγμένη στο NYSE αμερικανική θυγατρική της εταιρεία TOUSA Inc. ανακοίνωσε ότι προσέλαβε τους Lazard Freres για να διεξαγάγει μια αναλυτική αξιολόγηση της κεφαλαιακής διάρθρωσης της TOUSA και για να την βοηθήσει στην υλοποίηση της στρατηγικής διαχείρισης των παγίων στοιχείων της.

ΤOUSA: Συνεργασία με Lazard για διαχείριση παγίων
Η διεύθυνση του ομίλου της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ανακοινώνει, ότι η εισηγμένη στο NYSE αμερικανική θυγατρική της εταιρεία TOUSA Inc. ανακοίνωσε ότι προσέλαβε τους Lazard Freres & Co. LLC, μία διαπρεπής εταιρεία χρηματοοικονομικών συμβούλων και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, για να διεξαγάγει μια αναλυτική αξιολόγηση της κεφαλαιακής διάρθρωσης της TOUSA και για να την βοηθήσει στην υλοποίηση της στρατηγικής διαχείρισης των παγίων στοιχείων της.

”Συνεχίζουμε την υλοποίηση των πρωτοβουλιών που έχουμε ανακοινώσει για τη διαχείριση των παγίων στοιχείων και παραμένουμε επικεντρωμένοι στην χρηματοοικονομική στρατηγική μας για την δημιουργία ρευστότητας, τη μείωση των εκροών και την μείωση του δανεισμού” δήλωσε ο Αντόνιο Μόν, CEO της TOUSA.

”Με την πρόσληψη των Lazard, διευρύνουμε τις προοπτικές μας στις πρωτοβουλίες διαχείρισης των παγίων στοιχείων όπως επίσης εξετάζουμε την κεφαλαιακή διάρθρωση της εταιρείας στο πλαίσιο μιας μακροπρόθεσμης λύσης ενίσχυσης της αξίας της TOUSA για τους μετόχους της.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v