Ο Χάρης Μπρουμίδης νέος διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδος

Την ηγεσία της Vodafone Ελλάδος αναλαμβάνει από 1η Απριλίου ο κ. Χάρης Μπρουμίδης, στέλεχος με μακρά προϋπηρεσία στον βρετανικό όμιλο.

Ο Χάρης Μπρουμίδης νέος διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδος

Ο κ. Χάρης Μπρουμίδης διαδέχεται τον κ. Γλαύκο Περσιάνη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Vodafone Ελλάδας, αναλαμβάνοντας από την 1η Απριλίου. Η διοίκηση της Vodafone Ελλάδας ανακοίνωσε πως ο κ. Περσιάνης αναλαμβάνει από την 1η Απριλίου 2016 τη θέση του Commercial Director στη Vodafone Ηνωμένου Βασιλείου. Στο πλαίσιο του νέου ρόλου του, ο Γλαύκος Περσιάνης αναλαμβάνει Επικεφαλής των Διευθύνσεων Consumer Business και Commercial Operations.

Ο κ. Μπρουμπίδης από τον Αύγουστο του 2013 ασκεί καθήκοντα επικεφαλής στη Vodafone στην Γκάνα, ενώ προηγουμένως διατηρούσε τον ρόλο του Εμπορικού Διευθυντή για την Ευρώπη στο Vodafone Group.

Την περίοδο 2002-2007 είχε εργαστεί στη Vodafone Ελλάδας αρχικά ως Διευθυντής Marketing και στη συνέχεια Enterprise Business Unit Director. 

Από την Ελλάδα μετακινήθηκε αρχικά στην Αλβανία, όπου εργάστηκε ως διευθύνων σύμβουλος στην τοπική θυγατρική, ενώ συνέχισε σε διάφορες θέσεις του βρετανικού ομίλου, όπως προαναφέρθηκε. Πριν από τη Vodafone είχε εργαστεί στον τομέα των τροφίμων.

Στην ανακοίνωση της Vodafone Ελλάδας αναφέρεται πως "ο Γλαύκος Περσιάνης ξεκίνησε την πορεία του στη Vodafone τον Μάιο του 2011, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου. Από τη θέση του αυτή συνέβαλε ουσιαστικά στην αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών, καθώς και στη βελτίωση των οικονομικών δεικτών της εταιρείας. Παράλληλα, υπό την ηγεσία του, επιτεύχθηκε η εξαγορά και η απορρόφηση της hellas online, με επιτάχυνση των δεικτών ανάπτυξης της hellas online και κατάκτηση της κορυφαίας θέσης στην ικανοποίηση πελατών στη σταθερή τηλεφωνία".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v