Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΡΒΑ: Νέο κοινοπρακτικό 90 εκατ. ευρώ από Alpha

Τη διοργάνωση μακροπρόθεσμου κοινοπρακτικού δανείου, διάρκειας 5 ετών και ύψους 90 εκατ. ευρώ προς την Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης και τη γερμανική θυγατρική της, S&B Holding GmbH, ολοκλήρωσε η Alpha Bank.

ΑΡΒΑ: Νέο κοινοπρακτικό 90 εκατ. ευρώ από Alpha
Ολοκληρώθηκε η διοργάνωση μακροπρόθεσμου κοινοπρακτικού δανείου από την Alpha Bank, ύψους 90 εκατ. ευρώ και διάρκειας 5 ετών, για την εταιρία Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης και τη γερμανική θυγατρική της, S&B Holding GmbH.

Σημειώνεται ότι η Alpha Bank είναι και ο διαχειριστής του δανείου, το οποίο υπεγράφη στο Λονδίνο στις 18 Ιανουαρίου, ενώ στη διοργάνωση συμμετείχαν και οι EFG Eurobank Ergasias, Bayerische Hypo-und Vereinsbank, Γενική Τράπεζα, Εμπορική Τράπεζα και BNP Paribas.

Αναφορικά με την Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης, ιδρύθηκε το 1934 και εισήχθη στο ΧΑΑ το 1994. Είναι η μητρική εταιρία ενός ομίλου επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται κυρίως στην εξαγωγή και επεξεργασία βιομηχανικών ορυκτών (περίπου το 75% του κύκλου εργασιών του Ομίλου), κατέχοντας σημαντικά μερίδια αγοράς στα κύρια προϊόντα της, τα οποία είναι ο μπετονίτης, ο περλίτης και ο βωξίτης.

Στις εμπορικές δραστηριότητες του Ομίλου (25% του κύκλου εργασιών) περιλαμβάνεται η αποκλειστική διανομή των προϊόντων Yamaha στην Ελλάδα, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία, μέσω της Μοτοδυναμικής, και η πώληση βιομηχανικών μηχανημάτων και εξοπλισμού, μέσω της Ergotrak.

Ο Ομιλος έχει παρουσία διεθνώς, μέσω θυγατρικών και συγγενών εταιριών, αλλά και εγκαταστάσεις διανομής σε πολλές χώρες, όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Μεγάλη Βρετανία, η Τουρκία, η Κύπρος, οι ΗΠΑ και η Κίνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v