Φουρλής: Υψηλότερα των προβλέψεων τα μεγέθη

Η Fourlis κατά πάσα πιθανότητα θα ξεπεράσει τις προβλέψεις για τα μεγέθη του συνόλου της χρήσης, καθώς αυξάνονται οι πωλήσεις στον τομέα της επίπλωσης σπιτιών, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της εταιρείας κ. Βασίλη Φουρλή.

Φουρλής: Υψηλότερα των προβλέψεων τα μεγέθη
Η Fourlis κατά πάσα πιθανότητα θα ξεπεράσει τις προβλέψεις για τα μεγέθη του συνόλου της χρήσης, καθώς αυξάνονται οι πωλήσεις στον τομέα της επίπλωσης σπιτιών, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της εταιρείας κ. Βασίλη Φουρλή, τις οποίες μεταδίδει το Bloomberg.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, η Fourlis ανακοίνωσε τον Ιούνιο ότι αναμένει αύξηση του κύκλου εργασιών στα 600 εκατ. ευρώ, έναντι 482,1 εκατ. ευρώ πέρυσι, και αύξηση των προ φόρων κερδών στα 50 εκατ. ευρώ, από 47,9 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Φουρλής, σε συνέντευξή του στο Λονδίνο, δήλωσε επίσης ότι τα επόμενα πέντε χρόνια σχεδιάζεται η λειτουργία περίπου 11 καταστημάτων ΙΚΕΑ στη Βουλγαρία, την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ τόνισε ότι ”θέλουμε να διπλασιάσουμε το δίκτυό μας μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια”.

Επίσης, σημείωσε ότι ”δεν έχουμε παρατηρήσει μείωση στις πωλήσεις” και ότι ”δεν νομίζω πως η κρίση στο subprime θα επηρεάσει τους έλληνες καταναλωτές. Η αγορά στεγαστικών δανείων στην Ελλάδα είναι σχετικά σε καλή κατάσταση”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v