Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Έσοδα πάνω από 50 εκ. € από deal με ING

Σημαντικά έσοδα τα οποία εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τα 50 εκατ. ευρώ θα εισπράξει η Τράπεζα Πειραιώς βάσει της συμφωνίας 10ετούς αποκλειστικής συνεργασίας στις τραπεζοασφάλειες, που υπέγραψε με τον ασφαλιστικό κολοσσό ING. Η Πειραιώς πέραν του τιμήματος πώλησης θα λάβει από την αρχή της συνεργασίας ένα ποσό ως προμήθεια εισόδου της ING στο δίκτυό της.

Πειραιώς: Έσοδα πάνω από 50 εκ. € από deal με ING
Σημαντικά έσοδα τα οποία εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τα 50 εκατ. ευρώ θα εισπράξει η Τράπεζα Πειραιώς βάσει της συμφωνίας 10ετούς αποκλειστικής συνεργασίας στις τραπεζοασφάλειες, που υπέγραψε με τον ασφαλιστικό κολοσσό ING.

Η νέα συνεργασία θα αφορά στη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων Ζωής, Ομαδικών Παροχών και Συνταξιοδοτικών Προγραμμάτων της ING αποκλειστικά από το δίκτυο της Τράπεζας Πειραιώς στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας, η Τράπεζα Πειραιώς θα μεταβιβάσει στην ING Ελλάς τη συμμετοχή της (50%) στην ING – Πειραιώς.

H συμφωνία είναι αντίστοιχη με εκείνη των Alpha Bank και ΑΧΑ και η Πειραιώς πέραν του τιμήματος πώλησης του 50% της ING - Πειραιώς Ασφαλιστική θα λάβει από την αρχή της συνεργασίας ένα ποσό ως προμήθεια εισόδου της ING στο δίκτυό της (up front fees).

Τα συνολικά έσοδα της ελληνικής τράπεζας από τη συμφωνία δεν έχουν ανακοινωθεί, όμως κύκλοι της τράπεζας αναφέρουν ότι ξεπερνούν τα 50 εκατ. ευρώ.

Χρ. Κ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v