Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΘΕΣγάλα: Κατεβαίνει στην Αθήνα με 10+7 ATMs γάλακτος ως το Πάσχα

Η κάθοδος των Λαρισαίων συνεταιριστών στο κλεινόν άστυ αναμένεται να κοστίσει περί τo 1,3 εκατ. ευρώ και αυτό διότι για τη λειτουργία του κάθε σημείου (ATM γάλακτος) απαιτούνται περί τις 80.000-90.000 ευρώ.

ΘΕΣγάλα: Κατεβαίνει στην Αθήνα με 10+7 ATMs γάλακτος ως το Πάσχα

Έναν άλλο τρόπο "αντίστασης" κατά της ύφεσης και των προτεινόμενων μέτρων της κυβέρνησης για ασφαλιστικό και φορολογικό που έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους των αγροτών, βρήκε ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα-Πιες, γνωστός με τα ATMs γάλακτος που διαθέτει σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη.

Δύο εβδομάδες μετά την κάθοδο των διαμαρτυρόμενων αγροτών στην Αθήνα και εν μέσω των «μπλόκων» που έχουν στήσει οι τελευταίοι στους εθνικούς οδικούς άξονες, η ομάδα παραγωγών της ΘΕΣγάλα-Πιες, οι οποίοι ας σημειωθεί ότι είναι αντίθετοι στο φορολογικό και το ασφαλιστικό νομοσχέδιο αλλά και στον αποκλεισμό των δρόμων, αποφάσισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην πρωτεύουσα με άλλο τρόπο.

Μετά τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη, όπου ο συνεταιρισμός έχει παρουσία με συνολικά 33 σημεία πώλησης γάλακτος, ετοιμάζεται να "μετρήσει" λίαν συντόμως τις δυνάμεις του και στην Αθήνα.

Με βάση πληροφορίες του Euro2day.gr, o σχεδιασμός της ομάδας παραγωγών είναι στις 4 Μαρτίου, δηλαδή σε μια εβδομάδα από σήμερα, να λειτουργήσουν στην Αθήνα τα πρώτα 10 καταστήματα (ATMs) πώλησης λευκού και σοκολατούχου γάλακτος, και τυροκομικών προϊόντων. Τα τελευταία παράγει βιομηχανία της Κατερίνης για λογαριασμό του συνεταιρισμού.

Τα καταστήματα βρίσκονται σε πολυπληθείς γειτονιές της πρωτεύουσας, ενδεικτικά στο Περιστέρι και στο Χαλάνδρι, ενώ ο στόχος είναι έως το Πάσχα ο ΘΕΣγάλα να διαθέτει, σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, περί τα 15-17 σημεία στην Αθήνα. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες η συγκεκριμένη επένδυση, δηλαδή η κάθοδος των Λαρισαίων συνεταιριστών στο κλεινόν άστυ, αναμένεται να αγγίξει το 1,3 εκατ. ευρώ και αυτό γιατί για τη λειτουργία του κάθε σημείου απαιτούνται περί τις 80.000-90.000 ευρώ.

Εκτός από το δίκτυο των ATMs γάλακτος, το οποίο επεκτείνεται πλέον και στην Αθήνα, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του και το εργοστάσιο επεξεργασίας γάλακτος συνολικής επένδυσης 2,9 εκατ. ευρώ της ομάδας παραγωγών ΘΕΣγάλα-Πιες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v