Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Πειραιώς Real Estate Bulgaria ο Ν. Κασιμάτης

Την παραίτησή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΘ Α.Ε. υπέβαλε σήμερα, για προσωπικούς λόγους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Νικόλαος Κασιμάτης.

Στην Πειραιώς Real Estate Bulgaria ο Ν. Κασιμάτης
Την παραίτησή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΘ Α.Ε. υπέβαλε σήμερα, για προσωπικούς λόγους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Νικόλαος Κασιμάτης, αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρίας.

Ο κ. Κασιμάτης, μετά από τρεισήμισι χρόνια επιτυχημένης πορείας στη ΔΕΘ, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Πειραιώς Real Estate Bulgaria, αναλαμβάνοντας τη Διεύθυνσή της.

Ο κ. Κασιμάτης ευχαρίστησε τα Μέλη του Δ.Σ., τους συνεργάτες του και τους εργαζόμενους της ΔΕΘ Α.Ε. για την αγαστή συνεργασία, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η ανάλογα επιτυχημένη πορεία της εταιρείας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΔΕΘ Α.Ε. κ. Δημήτριος Μπακατσέλος σημείωσε : ”Στέκομαι σε δύο σημεία, το ανθρώπινο αλλά και αυτό της συνεργασίας. Τον κ. Κασιμάτη δεν τον ήξερα, τον γνώρισα εδώ. Τρεισήμισι χρόνια μετά, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο για την εργασία όσο και για τον χαρακτήρα του. Όσον αφορά την εργασία, αποτυπώνεται στα αποτελέσματα της εταιρείας τα τελευταία χρόνια αλλά και στη συνεργασία του τόσο με μένα όσο και με το προσωπικό. Ο κ. Κασιμάτης τίμησε τη θέση του και αυτούς που τον επέλεξαν”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v