Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΕ: Αναδιοργάνωση γενικών διευθύνσεων έως τα τέλη Μαρτίου

Την κατάθεση σχετικής μελέτης που εκπονεί η McKinsey αναμένει η διοίκηση. Για τη μείωση μέσω κατάργησης ή συγχωνεύσεων 61 γενικών διευθύνσεων θα αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο. Λήγουν οι συμβάσεις για 7+10 Γενικούς Διευθυντές έως τον Ιούνιο.

ΕΤΕ: Αναδιοργάνωση γενικών διευθύνσεων έως τα τέλη Μαρτίου

Αποφάσεις για την αναδιάρθρωση της διοικητικής δομής αναμένεται να λάβει έως τα τέλη Μαρτίου η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να κατατεθεί από τη McKinsey μελέτη αναδιοργάνωσης της διοικητικής δομής της τράπεζας, έργο που της ανέθεσε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Λ. Φραγκιαδάκης.

Με βάση τη μελέτη, το Δ.Σ. της τράπεζας θα αποφασίσει προφανώς τη μείωση μέσω κατάργησης ή συγχωνεύσεων των 61 Γενικών Διευθύνσεων που υπάρχουν σήμερα στο Οργανόγραμμα.

Εν συνεχεία θα πληρωθούν οι θέσεις Γενικών Διευθυντών.

Η αναδιοργάνωση σχετίζεται με τις αλλαγές που εκκρεμούν, καθώς στο τέλος Μαρτίου λήγουν οι συμβάσεις 7 Γενικών Διευθυντών μετά από παράταση τριμήνου, ενώ τον Ιούνιο λήγουν οι συμβάσεις 10 ακόμα Γενικών Διευθυντών από τους 31 που έχει σήμερα η τράπεζα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v