Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΟΥΕΣ- ΓΙΟΥΝ: Ενοποίηση στις λύσεις πληροφορικής

Τα διοικητικά συμβούλια των εταιριών Info-Quest και Unisystems αποφάσισαν να ενοποιήσουν τις δραστηριότητές τους στις Λύσεις & Εφαρμογές Πληροφορικής, με στόχο τη λειτουργική ευελιξία και την αυτοτέλεια των εταιριών του ομίλου Info-Quest.

ΚΟΥΕΣ- ΓΙΟΥΝ: Ενοποίηση στις λύσεις πληροφορικής
Τα διοικητικά συμβούλια των εταιριών Info-Quest και Unisystems αποφάσισαν να ενοποιήσουν τις δραστηριότητές τους στις Λύσεις & Εφαρμογές Πληροφορικής, με την άμεση έναρξη των κατωτέρω μετασχηματισμών και αναδιαρθρώσεων:

* Την απόσχιση και εισφορά του κλάδου ”Λύσεων και Επιχειρηματικών Εφαρμογών Πληροφορικής” (Solutions & Business Applications) της εταιρίας Info-Quest στην εταιρία Unisystems θυγατρική κατά 94,5% της Info-Quest.

* Τη συγχώνευση δια απορροφήσεως της εταιρίας Decision System Integration (θυγατρικής κατά 100% της Info-Quest) από την Unisystems.

Η ανωτέρω απόφαση τροποποιεί αναλόγως και επεκτείνει την αρχικώς ληφθείσα απόφαση της Info-Quest, που ανακοινώθηκε την 19/09/2007.

Τα Δ.Σ. των εταιριών καθόρισαν ως ημερομηνία ισολογισμών μετασχηματισμού την 30/09/2007. Οι εταιρικοί μετασχηματισμοί θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2166/1993 και του κ.ν. 2190/1920.

Η ολοκλήρωση των εταιρικών μετασχηματισμών τελεί υπό την έγκριση των γενικών συνελεύσεων των μετόχων των τριών εταιριών και την αίρεση της κατά νόμο λήψεως όλων των απαιτούμενων εγκρίσεων από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές.

Με την υλοποίηση των ανωτέρω μετασχηματισμών επιτυγχάνεται η λειτουργική ευελιξία και η αυτοτέλεια των εταιριών του Ομίλου Info-Quest. Η συνένωση του έμψυχου δυναμικού, των κεφαλαίων και της τεχνογνωσίας θα καταστήσει τον Όμιλο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό στις Λύσεις και τις Εφαρμογές Πληροφορικής και θα ενισχύσει την κερδοφορία του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v