Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Νέες λύσεις από την DSI

Νέες Λύσεις για τον εκσυγχρονισμό των Βιβλιοθηκών παρουσιάζονται από τη θυγατρική εταιρεία της Info-Quest, Systems Integration στο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών.

Info-Quest: Νέες λύσεις από την DSI
Νέες Λύσεις για τον εκσυγχρονισμό των Βιβλιοθηκών παρουσιάζονται από τη θυγατρική εταιρεία της Info-Quest, Systems Integration στο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών.

Η Decision Systems Integration, η 100% θυγατρική της Info-Quest που δραστηριοποιείται στον τομέα των επιχειρηματικών εφαρμογών και ολοκλήρωσης συστημάτων, στηρίζει για μία ακόμη χρονιά τις Ελληνικές βιβλιοθήκες, συμμετέχοντας ως Ασημένιος Χορηγός στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις νέες εξειδικευμένες λύσεις που σχεδιάζει και υλοποιεί η εταιρεία αξιοποιώντας την τεχνολογία RFID.

Η Decision δραστηριοποιείται από το 1997 στον τομέα των Ολοκληρωμένων Λύσεων Αυτοματισμού Βιβλιοθηκών και σήμερα διαθέτει τον μεγαλύτερο αριθμό εξυπηρετούμενων χρηστών και βιβλιογραφικών records, καθώς και πελατολόγιο που συμπεριλαμβάνει τις μεγαλύτερες Ελληνικές Βιβλιοθήκες.

Οι προσφερόμενες λύσεις καλύπτουν ολοκληρωμένα τις ανάγκες αυτοματισμού κάθε τύπου Βιβλιοθήκης, καθώς και Κοινοπραξιών Βιβλιοθηκών (consortia).

Η εταιρεία έχει επίσης αναπτύξει μία ολοκληρωμένη λύση Ψηφιακής Βιβλιοθήκης (Digital Library), που απευθύνεται σε κάθε Επιχείρηση ή Οργανισμό που διαθέτει ή επιθυμεί να δημιουργήσει ψηφιακές συλλογές, καθώς και λύσεις στους τομείς του RFID και του Εμπλουτισμένου Περιεχομένου (Enriched Content).

Για την υλοποίησή τους η Decision συνεργάζεται με τους κορυφαίους στον τομέα τους οίκους, όπως η SirsiDynix στον τομέα των εφαρμογών αυτοματισμού, η Bibliotheca, στον τομέα του RFID και η Syndetics στον τομέα του Enriched Content.

Την τρέχουσα περίοδο η Decision υλοποιεί ολοκληρωμένα έργα Αυτοματισμού Βιβλιοθηκών σε πολλά Ιδρύματα. Ενδεικτικά αναφέροντας, ολοκληρώνει το σύστημα αυτοματισμού, RFID & Enriched Content στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, υλοποιεί σύστημα παραδοσιακής και ψηφιακής βιβλιοθήκης στο ΤΕΙ Αθήνας και στο Ίδρυμα Ευγενίδου, καθώς επίσης παρέχει και υπηρεσίες Enriched Content στους καταλόγους πελατών της, όπως το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο & το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Πειραιά και πραγματοποιείται από 1 έως 3 Οκτωβρίου, στα κτήρια του Ιδρύματος. Η παρουσίαση της Decision με θέμα ’Bibliotheca RFID solutions for libraries’, θα πραγματοποιηθεί στις 2/10 και ώρα 17.00- 19.00, από τον κ. Jürgen Jedek, Chief Sales Officer της Bibliotheca RFID Library Systems AG.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v