Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία συμμετείχε στη HORECA 2016

Την ανανεωμένη εικόνα της μπύρας Mythos και των FIX Dark και FIX Weiss, καθώς και το νέο προϊόν της μάρκας Tuborg παρουσίασε κατά τη διάρκεια της φετινής έκθεσης HO.RE.CA 2016 η Ολυμπιακή Ζυθοποιία.

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία συμμετείχε στη HORECA 2016

Δυναμική ήταν η παρουσία της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας στην 11η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών HO.RE.CA. 2016, όπου συμμετείχε με ανακοινώσεις νέων προϊόντων, ηχηρή προβολή του υφιστάμενου χαρτοφυλακίου και νέο περίπτερο, πλήρως προσαρμοσμένο στην νέα εταιρική εικόνα.

Στο ανανεωμένο περίπτερο της εταιρίας, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας το οποίο περιλαμβάνει 18 εμπορικά σήματα, εκ των οποίων 10 εγχώριας παραγωγής.

Συγκεκριμένα και όπως ανακοινώθηκε επισήμως στην έκθεση, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία εξελίσσει περαιτέρω τη μάρκα Tuborg λανσάροντας την Tuborg Lemon Soda, με προσθήκη φυσικού χυμού λεμονιού. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρία καινοτομεί και δημιουργεί νέες εναλλακτικές επιλογές αναψυκτικού για τους καταναλωτές.

Επιπλέον, η εταιρία παρουσίασε τα ανανεωμένα brands μπύρας του χαρτοφυλακίου της. Σε συνέχεια σημαντικής επένδυσης, η μπύρα Mythos παρουσιάστηκε με ανανεωμένη ετικέτα καθώς και με νέα φιάλη easy open που αποτελεί αποκλειστική καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα.

Αντίστοιχα, αναθεωρήθηκε και η εικόνα των FIX Dark και FIX Weiss που εντάσσονται σχεδιαστικά στην οικογένεια FIX HELLAS.

Σύμφωνα με την εταιρία, επίκεντρο της παρουσίας της αποτέλεσε η πρωτοποριακή και παγκόσμια πατενταρισμένη καινοτομία DraughtMaster™ η οποία έχει αλλάξει τα δεδομένα της εγχώριας αγοράς μπύρας απαντώντας αποτελεσματικά στις προκλήσεις της αγορά.

Δυναμική ωστόσο ήταν η παρουσία και των λοιπών εμπορικών σημάτων Carlsberg, Guinness, Corona, Somersby, Grimbergen με γευστικές δοκιμές, προωθητικές ενέργειες και εκδηλώσεις για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Πάρις Σκανδάλης, Διευθυντής Marketing της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας: «Σε συνέχεια μιας ιδιαίτερα απαιτητικής χρονιάς συνεχίζουμε την επιτυχημένη μας πορεία, σταθερά προσηλωμένοι στο στόχο μας για τη δημιουργία καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων που απαντούν στις ανάγκες των καταναλωτών».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v