Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Στο κοινό το έντυπο για συγχώνευση

Η ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, στην 27.09.2007 συνεδρίασή του, έλαβε γνώση του περιεχομένου, ισοδύναμου προς ενημερωτικό δελτίο εντύπου της Εταιρείας.

Μυτιληναίος: Στο κοινό το έντυπο για συγχώνευση
Η ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό σχετικά με την διαδικασία της συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιρειών ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Β.Ε.Α.Ε. και ΔΕΛΤΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ Α.Β.Ε.Τ.Ε από την Εταιρεία ότι:

Ι. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, στην 27.09.2007 συνεδρίασή του, έλαβε γνώση του περιεχομένου, ισοδύναμου προς ενημερωτικό δελτίο εντύπου της Εταιρείας, το οποίο, από την 28 Σεπτεμβρίου 2007, θα είναι διαθέσιμο, στο τμήμα εξυπηρέτησης μετόχων στις έδρες των εταιρειών, MΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και ΔΕΛΤΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ καθώς και στις ιστοσελίδες των εταιρειών.

ΙΙ. Η Εταιρεία θα γνωστοποιήσει με νεώτερες ανακοινώσεις στους κ.κ. μετόχους της και το επενδυτικό κοινό την ημερομηνία της κατά νόμο ολοκλήρωσης της συγχώνευσης, την παύση διαπραγμάτευσης των μετοχών των απορροφωμένων εταιρειών και την ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών που θα προκύψουν συνεπεία της συγχώνευσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v