Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εργα 15,64 εκατ. ευρώ από ΕΥΔΑΠ

Στη διαδικασία υλοποίησης βρίσκονται έργα συνολικού προϋπολογισμού 15,64 εκατ. ευρώ (5,3 δισ. δραχμών) από την ΕΥΔΑΠ, για την κατασκευή έργων αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων σε περιοχές των βορείων προαστίων της πρωτεύουσας.

Εργα  15,64 εκατ. ευρώ από ΕΥΔΑΠ
Επενδύσεις συνολικού προϋπολογισμού 15,64 εκατ. ευρώ (5,3 δισ. δραχμών) υλοποιούνται από την ΕΥΔΑΠ, για την κατασκευή έργων αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων σε περιοχές των βορείων προαστίων της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πρόκειται για έργα κατασκευής κεντρικών συλλεκτήρων ακαθάρτων υδάτων σε περιοχές του Δήμου Αγίου Στεφάνου και των Κοινοτήτων Εκάλης, Δροσιάς, Άνοιξης, Κρυονερίου και Ροδόπολης, με τα οποία επιλύεται ριζικά και οριστικά το πρόβλημα αποχέτευσης των υπόψη περιοχών.

Αναλυτικά, βρίσκονται σε εξέλιξη δύο εργολαβίες στην Κοινότητα Εκάλης, προϋπολογισμού 2,813 εκατ. ευρώ και στις Κοινότητες Εκάλης και Δροσιάς, προϋπολογισμού 2,798 εκατ. ευρώ.

* Δημοπρατείται στις 25 Σεπτεμβρίου 2002 η κατασκευή συλλεκτήρων ακαθάρτων στο Δήμο Αγίου Στεφάνου και στην Κοινότητα Άνοιξης, προϋπολογισμού 2,039 εκατ. ευρώ.

* Δημοπρατείται εντός του Οκτωβρίου 2002 η κατασκευή συλλεκτήρων ακαθάρτων στις Κοινότητες Εκάλης και Δροσιάς, προϋπολογισμού 2,900 εκατ. ευρώ.

Μέχρι το τέλος του έτους προγραμματίζεται, επίσης, η δημοπράτηση δύο ακόμα ανάλογων έργων στην Κοινότητα Κρυονερίου, προϋπολογισμού 2,287 εκατ. ευρώ και στις Κοινότητες Δροσιάς, Ροδόπολης και Διονύσου, προϋπολογισμού 2,800 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v