Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Προχωρά σε νέες εκτιμήσεις για 2007

Σε ανάκληση των προβλέψεων για τα αποτελέσματα του 2007 και σε επανεκτίμηση αυτών την οποία και θα ανακοινώσει άμεσα, προχωρά η Μυτιληναίος. Η εταιρία με την από 30.4.2007 ανακοίνωσή της είχε προβεί σε πρόβλεψη σχετικά με τα προσδοκώμενα αποτελέσματα της χρήσης 2007.

Μυτιληναίος: Προχωρά σε νέες εκτιμήσεις για 2007
Σε ανάκληση των προβλέψεων για τα αποτελέσματα του 2007 και σε επανεκτίμηση αυτών την οποία και θα ανακοινώσει άμεσα, προχωρά η Μυτιληναίος, σύμφωνα με ανακοίνωση της εισηγμένης.

Όπως επισημαίνει η εταιρία με την από 30.4.2007 ανακοίνωσή της είχε προβεί σε πρόβλεψη σχετικά με τα προσδοκώμενα αποτελέσματα της χρήσης 2007.

Οι προβλέψεις αυτές έγιναν με τη μεγαλύτερη δυνατή επιμέλεια και βασίστηκαν σε γεγονότα που ήταν σε θέση να γνωρίζει κατά το χρόνο σύνταξής τους (Δεκέμβριος 2006 - Ιανουάριος 2007) και σε εκτιμήσεις που προέκυπταν από τα δεδομένα της αγοράς τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Ωστόσο, ο Όμιλος κατά τη χρήση 2007 εισήλθε σε φάση μετασχηματισμών που προβλέπουν μεταξύ άλλων, α) την συγχώνευση μέσω απορρόφησης των θυγατρικών ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και ΔΕΛΤΑ PROJECT από τη μητρική και β) την εισφορά σε δυο φάσεις του συνόλου των ενεργειακών περιουσιακών του στοιχείων στην ENDESA Hellas, στα πλαίσια της από 28.3.2007 σύναψης στρατηγικής συμφωνίας με την ENDESA Europa.

Εξαιτίας των παραπάνω και με αφορμή, αφενός την επικείμενη εισαγωγή των νέων μετοχών από τη συγχώνευση και αφετέρου την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της στρατηγικής συμφωνίας με την ENDESA Europa, συνεκτιμώντας και τις αλλαγές που πραγματοποιούνται στη δυναμική αγορά των μετάλλων και της ενέργειας, η Εταιρία, με σκοπό την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, κάνει ανάκληση των προβλέψεων για τα αποτελέσματα του 2007 και θα προβεί σε επανεκτίμηση αυτών την οποία και θα ανακοινώσει άμεσα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v