Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Την Τετάρτη συνεδριάζει το Δ.Σ. της Cosmote

Διοικητικό Συμβούλιο της Cosmote συγκαλείται αύριο 26 Σεπτεμβρίου, το οποίο και αναμένεται να λάβει σημαντικές αποφάσεις σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στην εισηγμένη.

Την Τετάρτη συνεδριάζει το Δ.Σ. της Cosmote
Διοικητικό Συμβούλιο της Cosmote συγκαλείται αύριο 26 Σεπτεμβρίου, το οποίο και αναμένεται να λάβει σημαντικές αποφάσεις σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στην κορυφή της εισηγμένης.

Δημοσίευμα της Καθημερινής υποστήριξε ότι ο κ. Βουρλούμης φέρεται να ζήτησε και να έλαβε την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου της Cosmote, Ε. Μαρτιγόπουλου.

Ωστόσο, όπως ανέφεραν πληροφορίες του euro2day.gr, κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί, ενώ δεν έχει ενημερωθεί σχετικά και η πολιτική ηγεσία.

Η διαρροή της φημολογίας, πάντως, φαίνεται ότι συνδέεται άμεσα με τις από καιρού εκδηλωθείσες προθέσεις του κ. Βουρλούμη να αποπέμψει τον κ. Μαρτιγόπουλο, στο πλαίσιο της γνωστής κόντρας μεταξύ των δύο τεχνοκρατών, όσον αφορά στη μελλοντική σχέση μεταξύ ΟΤΕ και Cosmote.

Κι αυτό καθώς μια παραίτηση Μαρτιγόπουλου σε αυτή τη φάση θα ήταν, όπως εκτιμούν παράγοντες της αγοράς, προοίμιο κίνησης του ΟΤΕ για απόκτηση του 100% της Cosmote.

Σημειώνεται ότι η διοίκηση Μαρτιγόπουλου έχει ταυτιστεί με την επιτυχή ανάπτυξη της Cosmote, της οποίας η ανεξαρτησία από τη ”μητρική” ΟΤΕ σε ό,τι αφορά τη λειτουργία της χαρακτηρίζεται τώρα καθοριστικό πλεονέκτημα, τόσο από ελληνικούς όσο και από ξένους επενδυτικούς οίκους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την είδηση διέψευσε στο Reuters στέλεχος της Cosmote που δεν θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του υπογραμμίζοντας πως ”τα σχετικά δημοσιεύματα που φέρουν τον κύριο Μαρτιγόπουλο να έχει παραιτηθεί δεν ισχύουν. Τα διαψεύδουμε”.

--- H ανακοίνωση του ΟΤΕ

Εν τω μεταξύ, ο ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι στις 16:00 της Τετάρτης, 26 Σεπτεμβρίου 2007, συνέρχεται το Διοικητικό Συμβούλιο της Cosmote για να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του κ. Μαρτιγόπουλου, Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας. Οι λόγοι της παραίτησης του σχετίζονται με την διαφωνία του με τον κύριο μέτοχο της Cosmote σε θέματα στρατηγικής του Ομίλου ΟΤΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v