Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Στρατηγική συνεργασία με την ASUS

Σε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία πληροφορικής ASUSTek Computer Inc. (ASUS) για την προώθηση αρχικά σε Ελλάδα και Κύπρο των GPS κινητών τηλεφώνων με το standard σύστημα πλοήγησης στην ελληνική αγορά, MLS Destinator προχώρησε η MLS Πληροφορική.

MLS: Στρατηγική συνεργασία με την ASUS
Σε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία πληροφορικής ASUSTek Computer Inc. (ASUS) για την προώθηση αρχικά σε Ελλάδα και Κύπρο των GPS κινητών τηλεφώνων με το standard σύστημα πλοήγησης στην ελληνική αγορά, MLS Destinator προχώρησε η MLS Πληροφορική.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία αυτή εντάσσεται στον στρατηγικό σχεδιασμό της MLS, τον οποίο έχει προαναγγείλει η εταιρία για τη δυναμική της είσοδο στην πολλά υποσχόμενη αγορά της κινητής τηλεφωνίας με πλοήγηση.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η MLS θα ενσωματώνει το λογισμικό πλοήγησης MLS Destinator στα πλήρως εξελληνισμένα κινητά τηλέφωνα της ASUS και αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την προώθηση και διανομή τους στην Ελληνική αγορά.

H ASUS, γνωστή για την καινοτόμο τεχνολογία της φιλοδοξεί να κατακτήσει και την παγκόσμια αγορά κινητής τηλεφωνίας αναπτύσσοντας με την υποστήριξη μιας ομάδας 800 μηχανικών τα κινητά τηλέφωνα του μέλλοντος.

Το πρώτο κοινό προϊόν MLS-ASUS, το οποίο θα ενσωματώνει μάλιστα και τη μοναδική διεθνή καινοτομία MLS Destinator Talk&DriveΤΜ με την οποία ο χρήστης εισάγει τον προορισμό του μιλώντας στο σύστημα, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά τις επόμενες εβδομάδες.

Μέχρι τα Χριστούγεννα, εξάλλου, θα υπάρχει μια πλήρης σειρά GPS τηλεφώνων της ASUS με ενσωματωμένο το MLS Destinator, τα οποία θα καλύπτουν κάθε ανάγκη ακόμη και του πιο απαιτητικού χρήστη και συγχρόνως θα αποτελούν και τους πιο αξιόπιστους πλοηγούς.

Μάλιστα, οι δυο εταιρίες συνεργάζονται με στόχο να αναπτύξουν GPS τηλέφωνα, συσκευές PDA και PND απολύτως συμβατά με MLS Destinator Talk&DriveΤΜ.

Με την ανάπτυξη του MLS Destinator για κινητά τηλέφωνα η MLS βρίσκεται στην πρωτοπορία της αγοράς κινητής τηλεφωνίας, όπου η κυρίαρχη τάση στο άμεσο μέλλον θα είναι τα κινητά να σε πηγαίνουν παντού.

Σημειώνεται, ότι στο πλαίσιο της στρατηγικής, που υλοποιεί στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας η MLS έχει προχωρήσει, ήδη, στην υπογραφή εμπορικών συμφωνιών συνεργασίας για τα κινητά τηλέφωνα-πλοηγούς με τον ΟΤΕ και την Cosmote, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν αντίστοιχες συμφωνίες και με τους άλλους παρόχους της ελληνικής αγοράς.

Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο διανομής για τα προϊόντα πλοήγησης, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων όλες τις αλυσίδες προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, hypemarkets, καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και καταστήματα πώλησης Η/Υ.

Παράλληλα, με βάση την συμφωνία με την ASUS, το MLS Destinator και το πρωτοποριακό MLS Destinator Talk&DriveΤΜ θα ενσωματωθούν και στις υπόλοιπες συσκευές πλοήγησης και τα PDAs της ASUS, για τα οποία επίσης η MLS αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την προώθηση και διανομή τους στην Ελληνική αγορά.

Το MLS Destinator περιλαμβάνει τα πλέον ακριβή και ενημερωμένα γεωγραφικά δεδομένα της καταξιωμένης στο χώρο της γεωπληροφορικής εταιρίας NGI και μεταξύ άλλων χάρτες οδών για 145 πόλεις, όλες τις πόλεις μέχρι 5.000 κατοίκους σε όλη την Ελλάδα με ονόματα οδών, καθώς και 50.000 κατηγοριοποιημένα σημεία ενδιαφέροντος. Επίσης, καλύπτει 267 δήμους και 52 νομούς με ποσοστό κάλυψης 90% και 165.000 χιλιόμετρα οδικού δικτύου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v