Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrakat: Ανέλαβε δύο νέα έργα 3,14 εκατ. ευρώ

Δύο νέα έργα στον εξειδικευμένο χώρο των μεταλλικών κατασκευών, το πρώτο για λογαριασμό της ΔΕΗ και το δεύτερο για την εταιρεία Ν. ΔΟΥΡΟΣ–Α.Μ. ΤΑΜΙΩΛΑΚΗ, συνολικού προϋπολογισμού 3,14 εκατ. ευρώ, ανέλαβε πρόσφατα η INTRAKAT.

Intrakat: Ανέλαβε δύο νέα έργα 3,14 εκατ. ευρώ
Δύο νέα έργα στον εξειδικευμένο χώρο των μεταλλικών κατασκευών, συνολικού προϋπολογισμού 3,14 εκατ. ευρώ, ανέλαβε πρόσφατα η INTRAKAT.

Το πρώτο αφορά στη σύμβαση με τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) όπου η INTRAKAT αναλαμβάνει τη μελέτη, κατασκευή, μεταφορά, συναρμολόγηση, και ανέγερση τριών σταθμών κίνησης (κεφαλές) και τριών σταθμών επιστροφής (ουρές) ταινιόδρομων (Β=2400 μμ) για το Ορυχείο ΝΔ Πεδίου στην Υψηλάντη της ΔΕΗ. Το έργο είναι προϋπολογισμού 2,6 εκατ. ευρώ και οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του 2008.

Το δεύτερο αφορά στη σύμβαση για την κατασκευή και ανέγερση μεταλλικής κατασκευής και μεταλλοτύπου σύμμεικτων δαπέδων σε υπόστεγο εγκατάστασης βάσης συντήρησης αεροσκαφών – χώροι γραφείων αποθηκών & εργαστηρίων στο πολιτικό αεροδρόμιο στην Πάχη Μεγάρων για λογαριασμό της εταιρείας Ν. ΔΟΥΡΟΣ–Α.Μ. ΤΑΜΙΩΛΑΚΗ Ο.Ε. Το έργο είναι προϋπολογισμού 540 χιλ. ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2007.

Η παραγωγή των απαιτούμενων μεταλλικών κατασκευών για τα δύο έργα θα γίνει στο ιδιόκτητο, τελευταίας τεχνολογίας εργοστάσιο μεταλλικών και ηλεκτρομηχανικών κατασκευών της INTRAKAT στη Λάρισα, το οποίο συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον σύγχρονων ευρωπαϊκών βιομηχανιών του κλάδου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v