Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμυλ: Επιβεβαιώνει για κοινοπρακτικό 80 εκατ.

Η Διοίκηση της Αλουμυλ Μυλωνάς με ανακοίνωσή της, επιβεβαιώνει δημοσίευμα του euro2day.gr, πως βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την έκδοση κοινοπρακτικού, μη μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου ύψους 80 εκατ. ευρώ προκειμένου να προβεί ο Όμιλος στην αναδιάρθρωση του μακροπρόθεσμου δανεισμού.

Αλουμυλ: Επιβεβαιώνει για κοινοπρακτικό 80 εκατ.
Η Διοίκηση της Αλουμυλ Μυλωνάς με ανακοίνωσή της, επιβεβαιώνει δημοσίευμα του euro2day.gr, πως βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την έκδοση κοινοπρακτικού, μη μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου ύψους 80 εκατ. ευρώ - όπως είχε αποφασίσει σχετικά η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της 23ης Μαΐου 2007 - προκειμένου να προβεί ο Όμιλος στην αναδιάρθρωση του μακροπρόθεσμου δανεισμού.

Διοργανωτές της έκδοσης είναι η Τράπεζα Πειραιώς και η Alpha Bank, με συμμετοχή πρόσθετων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Διευκρινίζεται πως, ανάλογα με τις γενικότερες εξελίξεις, θα πραγματοποιηθεί εντός εύλογου χρονικού διαστήματος η συνάντηση κατά την οποία θα καθοριστούν και οι επιμέρους λεπτομέρειες, πριν την υπογραφή της τελικής σύμβασης.

Η Διοίκηση του Ομίλου – κατά πάγια τακτική και σε συμμόρφωση με τη νομοθεσία – θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για τους όρους του ομολογιακού, όταν αυτοί καταστούν οριστικοί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v