Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βίκος: Στήριξε πάνω από 3.000 οικογένειες στις γιορτές

Σύμφωνα με τα συνολικά στοιχεία από τα συνεργαζόμενα Κοινωνικά Παντοπωλεία για την πρωτοβουλία της Βίκος Cola, 3.000 εγγεγραμμένες ωφελούμενες οικογένειες έλαβαν τα προϊόντα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους.

Βίκος: Στήριξε πάνω από 3.000 οικογένειες στις γιορτές

H Βίκος Cola, θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα τις οικογένειες που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης στη χώρα μας, έδωσε μέσα στις ημέρες των εορτών ένα χαμόγελο ελπίδας και χαράς σε χιλιάδες συμπολίτες μας.

Η χορηγική πρωτοβουλία της Βίκος Cola για παροχή σε συνανθρώπους μας των τροφίμων για το πλήρες εορταστικό τραπέζι τους, αγκαλιάστηκε από τις Κοινωνικές Δομές και τις Κοινωνικές Υπηρεσίες σε 12 μεγάλους Δήμους σε Αττική, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα.

Η προσπάθεια της εταιρίας υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία, τα οποία μερίμνησαν για τη διαχείριση και διεκπεραίωση της δράσης. Η ενέργεια στέφθηκε με επιτυχία με παράλληλες συντονισμένες δράσεις.

Σύμφωνα με τα συνολικά στοιχεία από τα συνεργαζόμενα Κοινωνικά Παντοπωλεία, 3.000 εγγεγραμμένες ωφελούμενες οικογένειες έλαβαν τα προϊόντα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v