Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλαγή διοίκησης στη ΜΕΒΓΑΛ

Υπέρ της αλλαγής του διοικητικού συμβουλίου ψήφισε το 57% των μετόχων, καθώς τα τελευταία χρόνια οι οικονομικοί δείκτες της εταιρίας κρίνονται μη ικανοποιητικοί. Η σύνθεση του νέου πενταμελούς Δ.Σ.

Αλλαγή διοίκησης στη ΜΕΒΓΑΛ

Η γενική συνέλευση της ΜΕΒΓΑΛ, που συνεδρίασε στις 20 Ιανουαρίου 2016, αποφάσισε την αλλαγή διοίκησης, έπειτα από αίτημα των κ. Δημήτρη και Δόμνας Συμεωνίδη, Μαίρης Χατζάκου και ΔΕΛΤΑ Tρόφιμα ΑΒΕΕ.

Το 57% των μετόχων ψήφισε υπέρ της αλλαγής του διοικητικού συμβουλίου, καθώς τα τελευταία χρόνια οι οικονομικοί δείκτες της εταιρίας κρίνονται μη ικανοποιητικοί, γεγονός που οδήγησε τους μετόχους να προβούν σε αυτή την ενέργεια.

Τη διοίκηση αναλαμβάνει πενταμελές διοικητικό συμβούλιο με πρόεδρο τον κ. Δημήτρη Συμεωνίδη, αντιπρόεδρο την κ. Μαίρη Χατζάκου και μέλη τους κ. Δόμνα Συμεωνίδη, Γεώργιο Γουλιέλμο και Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο-Χατζάκο.

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο κ. Ηλίας Μηντζιαρίδης, ο οποίος εργάζεται στην εταιρία από το 1975 στην Οικονομική Διεύθυνση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, η προσπάθεια της νέας διοίκησης επικεντρώνεται πρωτίστως στην ομαλοποίηση και βελτίωση της ρευστότητας. «Με την εμπειρία της σημερινής διοίκησης και την αρωγή της μετόχου ΔΕΛΤΑ, η ΜΕΒΓΑΛ στοχεύει να επανέλθει σε ρυθμούς ανάπτυξης, με αποτελέσματα που θα ικανοποιούν τις πιστώτριες τράπεζες, τους εργαζόμενους, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες της, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν εμπιστευθεί και στηρίξει την εταιρία», σημειώνεται.

Παράλληλα, η ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρει ότι οι συνομιλίες με το επενδυτικό fund βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και η νέα διοίκηση θα επιδιώξει τη συνεργασία αυτή προς όφελος της ΜΕΒΓΑΛ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v