Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Ο Στ. Λεκκάκος επικρατέστερος για μεταβατικός CEO

Ο νυν αντιπρόεδρος του ομίλου εμφανίζεται ως ο πιθανότερος για την κάλυψη της θέσης. Τρέχουν οι διαδικασίες για την επιλογή του νέου CEO. Δεν αποκλείεται να προέρχεται από τα σπλάχνα της τράπεζας.

Πειραιώς: Ο Στ. Λεκκάκος επικρατέστερος για μεταβατικός CEO

Ο αντιπρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Σταύρος Λεκκάκος είναι επικρατέστερος, σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, να αναλάβει καθήκοντα μεταβατικού διευθύνοντος συμβούλου.

Η σχετική ανακοίνωση αναμένεται να γίνει την Τετάρτη μετά την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας.
Η εκ των έσω επιλογή στοχεύει σύμφωνα με πηγές της τράπεζας στην διασφάλιση της ομαλότητας έως ότου η θέση να πληρωθεί από τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο.

Ο Στ. Λεκκάκος θεωρείται ιδιαίτερα έμπειρο στέλεχος, με μακρά θητεία στον όμιλο της Πειραιώς η οποία εξασφαλίζει τη γνώση του κλίματος και των ισορροπιών εντός της Πειραιώς και έχει περάσει από ιδιαίτερα νευραλγικές θέσεις της τράπεζας, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Γρήγορα

Στο μεταξύ με γοργούς ρυθμούς τρέχει η διαδικασία αναζήτησης του νέου διευθύνοντος συμβούλου καθώς η EgonZehnder έχει ξεκινήσει τις επαφές σε Ελλάδα και εξωτερικό προκειμένου να καταλήξει σε μία λίστα με τους υποψηφίους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζήτημα της επιλογής του νέου CEO, το χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος του ομίλου Μιχάλης Σάλλας, ο οποίος έχει δώσει εντολή να επιταχυνθεί η διαδικασία με στόχο την άμεση τοποθέτηση του διευθύνοντος συμβούλου προκειμένου να συνεχισθούν απρόσκοπτα οι εργασίες της τράπεζας.

Εκ των έσω (;)

Μολονότι η διαδικασία της εξέτασης των υποψηφίων για την θέση του CEO μόλις ξεκίνησε πηγές τονίζουν στο Euro2day.gr ότι δεν πρέπει να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο ο νέος διευθύνων σύμβουλος να προέλθει, τελικά, από τα στελεχιακό δυναμικό της τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v