Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλαστικά Θράκης: Θετικό το α΄ εξάμηνο του 2002

Αύξηση κερδών της τάξης του 38% σημείωσε για το α΄ εξάμηνο του 2002, ο όμιλος Πλαστικά Θράκης. Η διοίκηση της εταιρίας εκτιμά ότι για το σύνολο του 2002, ο τζίρος θα ανέλθει στα 145 εκατ. ευρώ και τα κέρδη στα 30 εκατ. ευρώ.

Πλαστικά Θράκης:  Θετικό το α΄ εξάμηνο του 2002
Aύξηση κατά 38% στα καθαρά κέρδη μετά την αφαίρεση των δικαιωμάτων της μειοψηφίας και 34% στα οργανικά αποτελέσματα, παρουσίασε η εταιρία Πλαστικά Θράκης για το α’ εξάμηνο του 2002, έναντι του αντίστοιχου περυσινού διαστήματος.

Η εταιρία εκτιμά ότι τα θετικά αυτά αποτελέσματα ανοίγουν τον δρόμο για την υλοποίηση των προβλέψεων της για το σύνολο του 2002 και συγκεκριμένα τη πραγματοποίηση πωλήσεων ύψους 145 εκατ. ευρώ και καθαρών κερδών προ αποσβέσεων ύψους 30 εκατ. ευρώ.

Τέλος, επισημαίνεται ότι στα πλαίσια της αναπτυξιακής πορείας του ομίλου, υλοποιούνται επενδύσεις εκσυγχρονισμού και επέκτασης των υφισταμένων μονάδων ύψους 7 εκατ. ευρώ καθώς επίσης άρχισε η υλοποίηση νέας επένδυσης άκαμπτης συσκευασίας ύψους 11,5 εκατ. ευρώ στα Ιωάννινα μέσω της θυγατρικής εταιρίας THRACE FOOD PACKAGING ABEE.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v