Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Nέα υπηρεσία ”Cosmote ONEphone”

Η COSMOTE ανακοινώνει την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας ”Cosmote ONEphone” με την οποία μέσα στο σπίτι, το κινητό τηλέφωνο γίνεται και σταθερό αφού οι πελάτες της εταιρίας μπορούν να καλούν σταθερούς αριθμούς παντού, σε όλη την Ελλάδα, με αστική χρέωση (0,03094 €/λεπτό).

Cosmote: Nέα υπηρεσία ”Cosmote ONEphone”
Η Cosmote ανακοινώνει την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας ”Cosmote ONEphone” με την οποία μέσα στο σπίτι, το κινητό τηλέφωνο γίνεται και σταθερό αφού οι πελάτες της εταιρίας μπορούν να καλούν σταθερούς αριθμούς παντού, σε όλη την Ελλάδα, με αστική χρέωση (0,03094 €/λεπτό).

Επιλέγοντας τη νέα υπηρεσία ”ONEphone” οι πελάτες της Cosmote μπορούν, με πάγιο μόνο 5 ευρώ το μήνα, να απολαμβάνουν από το κινητό τους τηλέφωνο στο σπίτι 200 δωρεάν λεπτά κλήσεων προς σταθερά, σε όλη την Ελλάδα και αστική χρέωση (0,03094 €/λεπτό) για κλήσεις προς όλα τα σταθερά, σε όλη την Ελλάδα, μετά την κατανάλωση των 200 δωρεάν λεπτών.

Η υπηρεσία αφορά στις κλήσεις που πραγματοποιούνται προς σταθερά τηλέφωνα από το σπίτι, εντός μιας προκαθορισμένης για τον κάθε πελάτη γεωγραφικής ζώνης (home zone).

Πριν από την πραγματοποίηση κάθε κλήσης ο συνδρομητής θα ενημερώνεται, μέσω ηχητικού μηνύματος, εάν βρίσκεται εντός ζώνης, οπότε και θα ισχύουν οι προνομιακές χρεώσεις.

Η υπηρεσία ”Cosmote ONEphone” διατίθεται με τα οικονομικά προγράμματα συμβολαίου Cosmote 60 έως 1000, στα Προνομιακά προγράμματα Cosmote 60 έως και 1000, στα Επαγγελματικά Ατομικά Προγράμματα Cosmote 120 έως 1000, στα προγράμματα Cosmote Απεριόριστα 1, 2 και 3, καθώς και στα προγράμματα Cosmote ADSL 120, 240 και 480. Η νέα υπηρεσία μπορεί να ενεργοποιηθεί σε οποιοδήποτε κατάστημα του εκτεταμένου δικτύου πωλήσεων της Cosmote.

Με στόχο τη γνωριμία και την εξοικείωση των πελατών της με την υπηρεσία ”Cosmote ONEphone”, με κάθε νέα ενεργοποίησή της, η Cosmote προσφέρει δωρεάν στον 1ο λογαριασμό το 1ο πάγιο της υπηρεσίας.

Επιπλέον, η Cosmote ξεκινάει από σήμερα και την εμπορική διάθεση του νέου προγράμματος συμβολαίου ”Cosmote At Home” με μηνιαίο πάγιο 12,5€, με το οποίο ο συνδρομητής απολαμβάνει 500 δωρεάν λεπτά προς εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, όταν βρίσκεται μέσα στο σπίτι του.

Πίνακας χρεώσεων πρόσθετης υπηρεσίας ”Cosmote ONEphone”:

* Χρεώσεις ”Cosmote ONEphone” Εντός Ζώνης Μηνιαίο πάγιο 5 ευρώ

* Δωρεάν χρόνος ομιλίας προς Εθνικά Δίκτυα Σταθερής Τηλεφωνίας 200 λεπτά /μήνα

* Κλήσεις προς Εθνικά Δίκτυα Σταθερής Τηλεφωνίας, μετά την κατανάλωση του δωρεάν χρόνου ομιλίας0,03094 ευρώ/λεπτό

* Εξυπηρέτηση Πελατών Cosmote ONEphone (1265) 0,2380 ευρώ/κλήση (για συνδρομητές της υπηρεσίας)

* Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.19%.

Για τις χρεώσεις των υπόλοιπων υπηρεσιών Cosmote, εντός ή εκτός ζώνης, ισχύει ο εκάστοτε τιμοκατάλογος του οικονομικού προγράμματος στο οποίο είναι ενταγμένος ο συνδρομητής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v