Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέος Hospitality Director στη Grivalia Properties

Τη νεοσυσταθείσα θέση του Hospitality Director στην Grivalia Properties αναλαμβάνει από σήμερα ο κ. Στέφανος Βλαστός, με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της εταιρίας στο χώρο των τουριστικών ακινήτων.

Νέος Hospitality Director στη Grivalia Properties

Η Grivalia Properties ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι ο κ. Στέφανος Δ. Βλαστός αναλαμβάνει από σήμερα τη νεοσυσταθείσα θέση του Hospitality Director.

Ο κ. Βλαστός ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος σε εταιρίες του ομίλου ComMit - ΔΙΑΣ Ventures για τα τελευταία πέντε χρόνια. Στο παρελθόν διετέλεσε Εκτελεστικός Γραμματέας των υπουργείων Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Τουριστικής Ανάπτυξης της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Άλλες προγενέστερες διοικητικές θέσεις που κατείχε ήταν στην Γαλλική εταιρία συμβούλων «YLIOS Ελλάς», στην Bear Stearns International Ltd (νυν JPMorgan Chase & Co), στην Credit Commercial de France (νυν HSBC Bank) και στην Banque des Dépôts CH (νυν EFG Intl.).

Είναι κάτοχος MBA από το SDA Bocconi και το πρώτο του πτυχίο στις Οικονομικές Επιστήμες από το (VUB) Vrije Universiteit Brussel.

Ο κ. Γεώργιος Χρυσικός, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Νιώθουμε πολύ αισιόδοξοι για το νέο μας εγχείρημα σε τουριστικά ακίνητα και είμαστε πεπεισμένοι ότι σε βάθος χρόνου θα προσθέσουμε αξία στην Ελλάδα μέσω της περαιτέρω ανάπτυξης του ελληνικού τουριστικού τομέα. Ο Στέφανος είναι ένα πρόσωπο που ταιριάζει απόλυτα με την υφιστάμενη διοικητική ομάδα μας και θέλουμε να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο νέο του ρόλο».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v