Προστασία χειραποσκευών μέσω… smartphone

Διασυνδέει κινητά τηλέφωνα τύπου smartphone με οποιαδήποτε χειραποσκευή, διασφαλίζοντας έτσι ότι θα παραμείνουν υπό τη συνεχή εποπτεία του ιδιοκτήτη τους.

Προστασία χειραποσκευών μέσω… smartphone

Μια νέα τεχνολογική εφαρμογή υπό την επωνυμία «bagsaver», για την προστασία προσωπικών αντικειμένων και συγκεκριμένα χειραποσκευών, ανακοινώνει η ελληνική εταιρία βιομηχανικού αυτοματισμού Παναγιώτης Μ. Πίκης & ΣΙΑ Ο.Ε. - IDA Control Automation. 

Πρόκειται για εφαρμογή η οποία διασυνδέει κινητά τηλέφωνα τύπου smartphone με οποιαδήποτε χειραποσκευή, διασφαλίζοντας έτσι ότι θα παραμείνουν υπό τη συνεχή εποπτεία του ιδιοκτήτη τους. Η χρήση του bagsaver βασίζεται σε μια φορητή συσκευή η οποία τοποθετείται εντός της χειραποσκευής και μιας εφαρμογής η οποία εγκαθίσταται στο smartphone και ειδοποιεί αυτόματα τον χρήστη όταν η χειραποσκευή του απομακρυνθεί από αυτόν.

Όπως επεσήμανε ο υπεύθυνος marketing της IDA Control Automation κ. Δ. Παρετζόγλου, «η εταιρία στοχεύει στη σύναψη συνεργασιών με κατασκευαστές χειραποσκευών, στην Ελλάδα ή και στο εξωτερικό, για την αξιοποίηση αυτής της επαναστατικής εφαρμογής».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v