Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin Egnatia Bank: Νέο προϊόν ”Marfin Εφάπαξ 3”

Η Marfin Life, ασφαλιστική εταιρία ζωής της Marfin Egnatia Bank, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του προγράμματος Marfin Εφάπαξ, προσφέρει από σήμερα στους πελάτες της την τρίτη έκδοση, το Marfin Εφάπαξ 3. Η περίοδος εγγραφών θα διαρκέσει από τις 17/9/2007 έως τις 23/10/2007.

Marfin Egnatia Bank: Νέο προϊόν ”Marfin Εφάπαξ 3”
Η Marfin Life, ασφαλιστική εταιρία ζωής της Marfin Egnatia Bank, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του προγράμματος Marfin Εφάπαξ, προσφέρει από σήμερα στους πελάτες της την τρίτη έκδοση, το Marfin Εφάπαξ 3.

Το Marfin Εφάπαξ 3 συνδυάζει την επένδυση με την ασφάλιση, προσφέροντας στον πελάτη υψηλές εξασφαλισμένες αποδόσεις, δυνατότητα πρόσθετης υπεραπόδοσης και επιπλέον ασφαλιστική κάλυψη ζωής, αποτελώντας έτσι μια ελκυστική πρόταση για όλες τις κατηγορίες επενδυτών.

Το πρόγραμμα, η διάρκεια του οποίου είναι 10ετής, προσφέρει εξασφαλισμένη απόδοση 30% στο τέλος της 5ετίας για το 50% του επενδυόμενου ποσού, καθώς και 15,58% εξασφαλισμένη απόδοση 10ετίας για το υπόλοιπο 50%.

Επιπλέον, το Marfin Εφάπαξ 3 έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πρόσθετες αποδόσεις στο τέλος της 10ετίας για το σύνολο του επενδυόμενου ποσού, οι οποίες εξαρτώνται από την\ θετική κίνηση ενός καλαθιού τεσσάρων χρηματιστηριακών δεικτών που έχει δημιουργηθεί ειδικά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και αποτελείται από τους διεθνώς αναγνωρισμένους δείκτες Dow Jones Eurostoxx 50, Standard & Poors 500, Nikkei 225 και DBLCI-OY Balanced Excess Return.

Επίσης, παρέχεται ασφάλεια και σιγουριά καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος στον πελάτη και την οικογένειά του, δεδομένου ότι είναι εξασφαλισμένοι σε περίπτωση απρόοπτου γεγονότος.

Η περίοδος εγγραφών θα διαρκέσει από τις 17/9/2007 έως τις 23/10/2007.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v