Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Με 245 δικαιούχους το stock option plan

Σε 245 δικαιούχους απευθύνεται το πρόγραμμα παροχής δικαιωμάτων προαιρέσεως (stock option) της Alpha Bank, η οποία καλεί τους δικαιούχους να ασκήσουν εν όλω ή εν μέρει τα Δικαιώματά τους και να καταβάλουν σε μετρητά το τίμημα στο χρονικό διάστημα μεταξύ 14 και 24 Σεπτεμβρίου 2007.

Alpha:  Με 245 δικαιούχους το stock option plan
Σε 245 δικαιούχους απευθύνεται το πρόγραμμα παροχής δικαιωμάτων προαιρέσεως (stock option) της Alpha Bank, η οποία καλεί τους δικαιούχους να ασκήσουν εν όλω ή εν μέρει τα Δικαιώματά τους και να καταβάλουν σε μετρητά το τίμημα στο χρονικό διάστημα μεταξύ 14 και 24 του μηνός Σεπτεμβρίου 2007.

Η προσφορά αφορά συνολικά 2.958.620 νέες κοινές ονομαστικές, μετά ψήφου, μετοχές της Τραπέζης, που αντιστοιχούν στο 0,73% του μετοχικού της κεφαλαίου, ονομαστικής αξίας 3,90 ευρώ εκάστη.

Οι εν λόγω μετοχές θα προκύψουν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τραπέζης που θα διενεργηθεί εντός του μηνός Σεπτεμβρίου 2007, δίχως τροποποίηση του καταστατικού της και άνευ δικαιώματος προτιμήσεως υπέρ των κατά το χρόνο εκείνο παλαιών μετόχων της Τραπέζης.

Αν η κάλυψη του ποσού της αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου δεν είναι πλήρης, το μετοχικό κεφάλαιο της Τραπέζης θα αυξηθεί μέχρι το ποσό της καλύψεως.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v