Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Νέα θυγατρική σε ενεργειακό εξοπλισμό

Στην ίδρυση μίας νέας θυγατρικής, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα εμπορίας εξοπλισμού για μονάδες παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές (φωτοβολταϊκά, αιολικά, υδροηλεκτρικά πάρκα κ.λπ.) και σε συναφείς υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, προχώρησε η Info-Quest. Πρόκειται για την Quest Solar ΑΒΕΤΕ.

Info-Quest: Νέα θυγατρική σε ενεργειακό εξοπλισμό
Στην ίδρυση μίας νέας θυγατρικής, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα εμπορίας εξοπλισμού για μονάδες παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές (φωτοβολταϊκά, αιολικά, υδροηλεκτρικά πάρκα κ.λπ.) και σε συναφείς υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, προχώρησε η Info-Quest. Πρόκειται για την Quest Solar ΑΒΕΤΕ η οποία ελέγχεται κατά 95% από την εισηγμένη εταιρία και το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται σε 300.000 ευρώ.

Παράλληλα, προχωρά σε αύξηση κεφαλαίου, ύψους περί τα πέντε εκατ. ευρώ, στη θυγατρική Quest Ενεργειακή, η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές. Η αύξηση κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να καλύψει η Quest Ενεργειακή την ίδια συμμετοχή της στα αιολικά πάρκα που προωθεί η Εναλλακτική Ενεργειακή ΑΛΠΕΝΕΡ. Το 90% της τελευταίας εξαγοράστηκε προ εβδομάδων έναντι 1,6 εκατ. ευρώ.

Η ΑΛΠΕΝΕΡ κατέχει δύο άδειες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αιολική ενέργεια στον Δήμο Προσοτσάνης Δράμας και στον Δήμο Άνω Βροντού Σερρών αντιστοίχως, για ισχύ 5,95 ΜW εκάστη.

Φ. Κ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v