Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά της GTech

Εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η G-Tech κατά του ΟΠΑΠ για το θέμα του διαγωνισμού με αντικείμενο την τεχνολογική αναβάθμιση του Οργανισμού. Η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας θα εκδοθεί εντός των προσεχών δύο μηνών, ενώ πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του ΟΠΑΠ έκανε η Intralot.

ΟΠΑΠ: Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά της GTech
της Εύας Καραμανώλη

Εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η G-Tech κατά του ΟΠΑΠ για το θέμα του διαγωνισμού με αντικείμενο την τεχνολογική αναβάθμιση του Οργανισμού.

Στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, η Gtech στρεφόταν κατά της απόφασης του ΟΠΑΠ για απευθείας ανάθεση στην Intralot, έργου με το ίδιο αντικείμενο για το οποίο είχε προκηρυχθεί ο διαγωνισμός.

Η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας θα εκδοθεί εντός των προσεχών δύο μηνών, ενώ πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του ΟΠΑΠ έκανε η Intralot.

Κατά τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων, η πλευρά της GTech υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι με την απευθείας ανάθεση του έργου έχουν τελεστεί παραβιάσεις της κοινοτικής και της ελληνικής νομοθεσίας.



Από την πλευρά του, ο ΟΠΑΠ επικαλέστηκε το άγονο του διαγωνισμού σε συνδυασμό με επείγουσες συνθήκες που καθιστούσαν άμεση την ανάγκη τεχνολογικής του αναβάθμισης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v